50.000 kroner til oplevelser

Jesper Nielsen, Feriehuspartner Vejlby Klit. Vi vil gerne se tiltag, der glæder vore sommerhusejere og turister. Arkivfoto

50.000 kroner til oplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav en oplevelse, der gør det sjovere at være turist på egnen, og få fra en Oplevelsespulje

vejlby: Nu kan du få del i en lokal såkaldt Oplevelsespulje, hvis du laver et tiltag, der er til glæde for egnens turister og fastboende.

Det er Feriehuspartner Vejlby Klit, som har lavet en pulje på 50.000 kroner, som vil blive delt ud i løbet af 2018. Og når året er slut, er der chance for at få del i en endnu større pulje, da Feriepartner på landsplan udpeger de tre bedste idéer, der vil dele 100.000 kroner. Denne landsuddeling vil hedde Feriepartner Prisen, og den er altså fælles for de 27 bureauer, der er over hele landet i kæden.

- Formålet med Oplevelsespuljen er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund, som ønsker at udvikle oplevelser, der blandt andet henvender sig til områdets gæster, siger Jesper Nielsen fra Feriepartner Vejlby Klit.

- Det betyder naturligvis ikke, at oplevelsen eller begivenheden udelukkende skal være for turister. Det må også være for lokale, og på den måde lever vi op til vores ambition om dels at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med vi gør noget for vore gæster og sommerhusejere.

Allerede i marts uddeles den lokale Oplevelsespulje, så man skal være hurtig ude, hvis man har en idé eller et forslag. Sidste frist er 1. marts, og man finder ansøgningsskemaet på Feriepartners hjemmeside.

- Det kan være mange ting. Det kan være en trampesti, et musik-arrangemenet eller en lokal legeplads. det skal bare skabe værdi for os og vore gæster, siger Jesper Nielsen.

Landskonkurrencen afgøres til november.

50.000 kroner til oplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce