"Kvinderettigheder... en joke" der stjæler liv?


"Kvinderettigheder... en joke" der stjæler liv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Forfatter Moussa Maanaki
Morten Stricker/Scanpix Denmark
Debat. 

"Vi har fundet et hoved og to ben," lød det lørdag morgen! Uhyrlige er de billeder, som forestillingsevnen fremstiller af et menneske, hvis lemmer nu er adskilt, saltopløst og brutalt skamferet. Armene er endnu ikke fundet! Når lemmerne ikke længere er adskilte fra hinanden men atter genforenet, vil de da nogensinde igen udgøre den helhed, som de engang gjorde? Sørgelig er tanken om alt det, lemmerne engang udgjorde, da de var samlet i én krop forenet af livet! Lemmer der gjorde sig bemærket ved at have skrevet artikler i The Guardian, The New York Times, Vice, Slate, Harpers's Magazine og Time Magazine! Kim Walls skæbne blev os bekendt kort tid efter, at hun blev meldt savnet efter en sejltur i en hjemmelavet amatørubåd. Hun var taget ud at sejle med en kedeldragtsudklædt amatørsejler, der elskede at give "thumbs up" til journalisterne! Inden længe fandt man hendes torso, og arene på hendes torso kunne tyde på, at et rovdyr måske havde stjålet hendes liv. For ikke at blive fældet af myndigheder lod rovdyret en knivs klinge drikke af hendes blod og en sulten sav spise af hendes krop.

Citatet "Med lov skal land bygges"  har i den grad manifesteret sig i myndighedernes vilje og ihærdighed i eftersøgningen for ikke at lade rovdyrets hensigter med at skjule sine primitive ugerninger sejre! Myndigheder vi skal være stolte af! Selvom myndighederne ønsker at straffe rovdyret, så sørger denne også for, at rovdyret ikke udsættes for en heksejagt, også selvom rovdyret i situationen på makaber manér stod og diskuterede med sig selv om, hvilken del der så skulle saves af!

Afslutningen på Walls skæbne er blevet skrevet af meningsløshedens blæk og stadfæster desværre, at det ikke er altid, at retfærdigheden kommer til at ske fyldest! For hvem kan tilbagebringe et liv, hvis den én gang er blevet stjålet?  Sagens horrible indicier har overbevist mange, især kvinder, om, at Kim Wall var offer for en uretfærdighed, fordi hun var kvinde! Selvom sagen endnu ikke helt er opklaret, så har den især på de sociale medier antændt debatten om, at samfundet til stadighed ikke formår at give kvinderne deres rettighederne! Kvinderne påstår, at de udsættes for diskrimination fra mænd, der forårsager frygt, utryghed og frihedsinskrænkning af deres kvinderettigheder i samfundet! Hyklerisk? Kære mænd det er desværre sandt! Faktum er, at mænd årligt begår over 33.000 tilfælde af vold mod kvinder og 3900 - 5.500 kvinder bliver årligt tvunget til samleje eller udsættes for forsøg på samme. Er det ikke skræmmende? Hvem har ansvaret? Burde vi som mænd ikke gøre noget ved det? Vi kunne stoppe tanken om, at kvinderettigheder er en joke! Måske det ville forebygge sygdommen "rovdyrskørhed" blandt mænd! Det er da en af fortidens primitive lænker, at den moderne kvinde, blot fordi hun er fysisk svagere, stadig skal leve i frygt for at blive en del af denne statistik! Måske vil det vise sig, at det ville kunne have reddet Kim Wall, hvis vi var begyndt med dette for år tilbage!

Det er da en af fortidens primitive lænker, at den moderne kvinde, blot fordi de er fysisk svagere, stadig skal leve i frygt for at blive en del af denne statistik! Måske vil det vise sig, at det ville kunne have reddet Kim Wall, hvis vi var begyndt med dette for år tilbage!

"Kvinderettigheder... en joke" der stjæler liv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce