Annonce
Holstebro

Youtube-stjerne skal gøre reklame for sosu-skolen

Social- og sundhedsassistentelev Camilla Jørgensen viser Rasmus Brohave, hvordan simulationsdukker er en vigtig del af undervisningen, når man skal lære, hvordan man omgås og plejer mennesker, der ikke kan klare hverdagen selv. Pr-foto
Annonce

Holstebro: Ti sosu-skoler - inklusiv Social & Sundhedsskolen i Herning - der har afdeling i Holstebro, vil nu reklamere for uddannelsen på en anderledes måde - i de unges øjenhøjde.

Derfor har man hyret den kendte YouTube-stjerne, 22-årige Rasmus Brohave, til at gøre reklame for skolen på hans YouTube-kanal.

For skolerne er samarbejdet med YouTuberen en ny måde at forsøge at vække de unges interesse. Og umiddelbart har direktør Mads Schmidt Haagensen, Social & SundhedsSkolen, Herning kun fået positive reaktioner:

- Da vi fortalte eleverne, at Rasmus Brohave skulle være med til at gøre opmærksom på social- og sundhedsassistentuddannelsen, blev de begejstrede! De kendte både ham og hans YouTube-serie ”Hvad kan jeg blive?”, så forhåbningen er, at han kan nå ud til de helt unge, fordi de har en interesse for ham i forvejen, forklarer direktøren, der håber, at flere unge skoleelever finder ud af, at der venter dem en udfordrende og meningsfuld uddannelse på social- og sundhedsskolen, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De kommer med musik for alle pengene

Annonce