Annonce
Struer

Y's Mens-butikken forlænger nedlukning

Struer Y's Men's Club forlænger nedlukningen af genbrugsbutikken på Fabriksvej til foreløbig den 1. juli. Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

STRUER: I mere end 20 år har Struer Y's Men's Club drevet genbrugsbutikken på Fabriksvej - en butik, der hvert år genererer et flot overskud til uddeling til velgørende formål i lokalområdet. Genbrugsbutikken lukkede ned midt i marts måned, og den genåbner tidligst den 1. juli.

- En meget stor del af de frivillige i genbrugsbutikken er seniorer, og de hører dermed til i risikogruppen for corona. Derfor har vi besluttet at holde butikken lukket frem til den 1. juli, fortæller Villy Sveigaard, der er præsident i Struer Y's Men's Club.

Konsekvensen af nedlukningen bliver højest sandsynligt, at der bliver færre midler til velgørenhed.

- Det er jo først og fremmest os selv, som vi skal passe på. Der er dog ingen tvivl om, at rigtig mange kunder venter på, at vi genåbner, men nu følger vi situationen tæt i juni måned og tager vores vurdering frem mod den 1. juli, fastslår Villy Sveigaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce