Annonce
Kultur

X Factor-darlings melder afbud til Open by night: Ramt af nyt dødsfald

Maria og Bea (til venstre) kommer ikke til Holstebro som planlagt til Open by Night. De afløses af Gina Michaells. Foto: Timo Battefeld
Hiphop-duoen Maria og Bea valgte selv at forlade tv-programmet X Factor grundet død i nærmeste familie. Nu tvinger et nyt dødsfald Bea til at melde afbud til Holstebro.
Annonce

Holstebro: Selvom det blev kortere end tv-seerne ønskede, så blev bekendtskabet med Maria og Bea et anderledes friskt pust i dette års X Factor.

Sangkonkurrencen er ikke kendt for at give meget plads til hiphop, indtil et par sønderjyske kvinder dukkede op og blev en slags usandsynlige darlings af programmet.

Duoen røg dog ud af programmet, hvilket ikke skyldtes manglende seerstemmer, men et tragisk dødsfald. Bea mistede sidst i marts sin far, som døde af en hjerneblødning. Det bevirkede naturligvis, at Maria og Bea valgte at trække sig.

På fredag - til Open by night - skulle det så være Holstebros tur til at opleve Maria og Bea igen, men endnu engang må der aflyses grundet et nyt dødsfald i Beas nærmeste familie.

Det er hendes farfar, der er død, og barnebarnet er derfor til begravelse i Litauen, oplyser Ulrik Hinsch, der for RW Event står for booking og koordinering af fredagens koncerter.

- Det er både ærgerligt og synd for Bea, men i sådan en situation er der ikke andet for end at tage hensyn, og det gør vi, siger Ulrik Hinsch.

Annonce

Erstatning

Den kedelige nyhed om farfarens død kom i slutning af sidste uge, netop hvor Maria og Bea sammen med den øvrige X Factor-karavane stod til at skulle optræde rundt omkring i landet.

- Det bevirkede, at vi måtte aflyse de diskoteksjob, de havde i weekenden og frem til den kommende weekend. Vi ved ikke, hvornår hun er tilbage, og om hun overhovedet bliver klar. Der er jo her ikke tale en kunstner, der bare stiller sig op på en scene og er klar. Disse X Factor-deltagere er helt nye og har aldrig prøvet at optræde på denne måde, siger Ulrik Hinsch.

Dødsfaldet er ligeledes gået ud over de forberedelser, parret stod midt i med henblik på at optræde, tilføjer han.

Offentliggjorte stemmetal har siden vist, at Maria og Bea flere gange var de tredje mest populære aktører blandt seerne.

Der er allerede fundet en X Factor-erstatning: Gina Michaels optræder foruden de to navne, der allerede var på plads i Benjamin og Echo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mindst 4893 tons døde mink truer miljøet: Beskæmmende, at man ikke vil lytte, siger politiker

Struer

Sand skal sikre glat føre

Annonce