Annonce
Sport

Westbrook slår Chamberlains 51-årige NBA-rekord i ny storkamp

Russell Westbrook lavede natten til tirsdag sin tiende triple-double i træk, hvilket er rekord i NBA.

Den amerikanske basketball-stjerne Russell Westbrook fortsætter med at dominere kampene i verdens bedste basketball-liga, NBA.

Natten til tirsdag dansk tid præsterede Oklahoma City Thunder-spilleren sin tiende triple-double i træk i 120-111-sejren over Portland Trail Blazers.

Dermed sætter han sig alene på rekorden, efter at han i sidste runde tangerede basketball-ikonet Wilt Chamberlains rekord fra 1968.

En spiller noteres for en triple-double, når vedkommende laver et tocifret antal i tre ud af de fire kategorier, point, assist, rebounds og blokader.

Westbrook skrev sig ind i historien med en tiende assist med fire minutter tilbage af mandagens kamp mod Portland Trail Blazers. Han nåede at lave endnu en og endte på i alt 21 point, 14 rebounds og 11 assister.

Russell Westbrook blev for to år siden den blot anden spiller, der i gennemsnit har ligget over en triple-double for en hel sæson.

Han fulgte op med at gøre det samme i 2017/2018-sæsonen og har i øjeblikket kurs mod sin tredje sæson i træk med en gennemsnitlig triple-double.

Før mandagens kamp lå han på 21,2 point, 11,2 assister og 11,1 rebounds per kamp for sæsonen.

Westbrook har alene i denne sæson lavet 23 af slagsen og ligger med 127 i alt på en samlet tredjeplads på listen over alle NBA-spillere i historien.

Kun Oscar Robertson (181) og Magic Johnson (138) har præsteret flere.

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

De første nordvestjyske reaktioner på V-formandsskifte: Inger er det rette valg

Kultur

Ausumgaard dropper forårsmarkedet

Leder For abonnenter

Debatniveauet er simpelthen for lavt

Nogle gange er der behov for rabiate og grænsesøgende udtalelser for at få en debat sat i perspektiv. Overdrivelse, karikerede holdninger og provokationer kan lokke ligesindede og modstandere frem og tjener derfor et formål. Og hvis de holder sig inden for lovens rammer, kan vi såmænd også lægge spalteplads til dem. Både i form af redaktionelt behandlede emner, i læserbreve og i kommentarer til vores indhold på nettet. Men der er grænser. Torsdag bragte vi et læserbrev, hvori Jens Kristian Noe fra Holstebro gik helt til grænsen i ulvedebatten. Holdningerne i indlægget står han næppe alene med, men det provokerende budskab affødte primært reaktioner fra folk med den modsatte holdning. Her taler vi om den yderst forsimplede diskussion om "for eller imod ulven". Den diskussion, hvor nuancerede mennesker for længst er stået af, og kun de mindst kompromissøgende står tilbage i hver sin skyttegrav og råber ukvemsord. En absolut værdiløs diskussion. Af den årsag valgte vi at lukke for kommentarer til indlægget på nettet. Det sker sjældent. For vi vil om nogen gerne facilitere en saglig debat om ulven og det skel, den har skabt mellem mennesker efter sin genkomst til vores område. Men vi må ærligt erkende, at netop den debat er svær at være ordstyrer for. Det afholder os naturligvis ikke fra at skrive om ulven og de følelser, der er forbundet med den. Men ingen skal et øjeblik tro, at vi er glade for den interesse vores indhold får alene på baggrund af usaglige kommentarer. Vi vil meget hellere den positive dialog. Og det gælder ikke kun ulven. Så sent som torsdag fik jeg en henvendelse fra en læser, der var utilfreds med, at vi havde optaget et læserbrev om et andet harskt emne. Han opsagde sit abonnement på den baggrund. Vi bringer disse indlæg, fordi de findes og fordi de reflekterer det samfund, vi befinder os i. Men vi er også vidende om, at det ofte er de mest rabiate, der tyer til at sende et læserbrev. Det vil vi gerne lave om på. Derfor skal opfordringen herfra lyde: Send et læserbrev og vis os alle, at debatterne er meget mere nuancerede.

Annonce