Annonce
Navne

West Coast Pride skal have ny forperson

Emil Sloth Sig i spidsen for West Coast Pride 11. september 2021. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Emil Sloth Sig fortsætter som aktiv i West Coast Pride, men der skal findes en ny forperson.

Ringkøbing: Når medlemmerne af West Coast Pride samles til generalforsamling fredag den 8. oktober 2021 på Stauning Whisky, skal foreningen blandt andet vælge ny forperson. Emil Sloth Sig forlader posten, men forbliver i foreningen.

Der er ikke noget dramatik i det andet end, at vi er blevet forældre. At kombinere hvervet som forperson med et civilt job i kommunen og at være nybagt far, kræver næsten flere timer, end der er til rådighed i døgnet.

Emil Sloth Sig, forperson

- Der er ikke noget dramatik i det andet end, at vi er blevet forældre. At kombinere hvervet som forperson med et civilt job i kommunen og at være nybagt far, kræver næsten flere timer, end der er til rådighed i døgnet. Så jeg tager en pause, men vil fortsat være aktiv i foreningen, siger Emil Sloth Sig.

Han vil blandt fortsætte med kontakten til Teatret Om, der vil opsætte flere forestillinger og produktionsskolen, der arbejder på nolge LGBT-bænke.

Annonce

Ingen ny forperson i kikkerten

Emil Sloth Sig fortæller, at West Coast Pride ikke umiddelbart har en ny forperson i kikkerten og derfor også inviterer interesserede i bred forstand til at tage del i foreningens aktiviteter herunder også formandsposten.

- Forpersonen skal lede foreningen på en inkluderende og ikke-konfronterende måde, i tråd med foreningens værdier og mission samt fordele de mange opgaver i foreningen blandt de øvrige, fortæller Emil Sloth Sig.

- Den nye forperson vil skulle kunne hjælpe foreningen fra en stor vækstperiode, til en stabil driftsperiode. Økonomien er nu stabil, kendskabet til foreningen er bredt i lokalområdet, der er mange interesserede frivillige, der er et værested, som så småt er løbet i gang. Nu skal de frivillige have trygge rammer at være frivillige i blandt andet ved at deltage i kompetenceudviklende kurser, og ved at have flere sociale arrangementer blandt de frivillige, påpeger Emil Sloth Sig.

Annonce

10-12 medlemmer

På generalforsamlingen skal der vælges forperson, næstforperson samt et større antal bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

Der er 10-12 aktive medlemmer af West Coast Pride. Foreningen har ikke 100 procent overblik over, hvor mange medlemmer der er i alt, fordi der er en del støttemedlemmer, der har indbetalt for mere end et medlemskab.

- Vi har nu haft de første to mødedage i vores nye mødested. Det er gået rigtig godt, og på en nylig rundtur til ungdomsuddannelserne var der 15 unge, der skrev sig på som interesserede som frivillige, siger Emil Sloth Sig.

 
Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv

Hun kunne have stillet sig op i køen over folk, der brokker sig over vejarbejde og kaos - men det ville Else Marie ikke: Nu er hendes forretning vokset

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Står nederst på listen til kommunalvalget: - Min chance for at blive valgt? Den er lig nul

Erhverv For abonnenter

Butikker og kommune klar til fælles front: - Vi skal finde småjob til de sårbare og udsatte

Erhverv

Vindmøller og gas: Er Ausumgaard mere kraftværk end landbrug?

Holstebro For abonnenter

Marlene er som regel eneste kvinde i rummet: - Nogle gange lægger jeg først mærke til det i bilen på vej hjem

Holstebro

Hun råbte og skreg og blev anholdt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Andrea West skulle igen bære en umulig vægt

Navne

Wyman tabte rytmen efter 30 år som rullesten

Struer

Arriva: - Vi forstår godt frustrationen

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

Vi himler op om det uretfærdige i andre landes valgsystemer - men vort eget er slet ikke retfærdigt

Sport For abonnenter

Holstebro løb igen tør for ressourcer: - Man bliver træt af, at det skal være undskyldningen

Navne

Klavertalent på ni år: Det største var at spille for Sigurd Barrett - der blev jeg godt nok nervøs

Annonce