Annonce
Kultur

Weekend med 31 timers indendørs fodbold

Arrangørerne kunne konstatere et fald i antallet af pigehold ved årets LGF Cup. Nu ser de på, hvad der skal til for at få flere piger med ved næste års turnering. Foto: Morten Stricker
Pigeholdene var i undertal ved årets LGF Cup i indendørs fodbold. Arrangører ser nærmere på, hvad man kan gøre for at lokke pigerne med igen
Annonce

Lemvig: 31 timers indendørs fodbold fordelt over tre dage.

Det stod på menuen i weekenden, da Lemvig GF afholdt den traditionsrige LGF Cup. Og det var et stævne, der gik stort set uden problemer, siger Steen Madsen fra turneringsledelsen.

- Alle hold dukkede op, der var mange spændende og gode kampe, og vi slap for uheld. Kun en enkelt gang måtte vi finde medicintasken frem, og det var på grund af en vabel på hælen hos én af arrangørerne, siger han med et smil på læben.

124 ungdomshold og 16 seniorhold dukkede op til turneringen og dystede om hæder og ære i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, der dannede rammen for de fleste af kampe ved stævnet. Arrangørerne kunne også glæde sig over, at der var mange tilskuere i hallen, og havde man ikke mulighed for selv at være til stede, blev finalekampene livestreamet via Facebook.

Ved årets turnering kunne arrangørerne konstatere, at der var en del færre pigehold med i forhold til tidligere. Steen Madsen talte med flere deltagere for at høre, hvad årsagen til faldet blandt pigeholdene er.

- Vi kunne konstatere, at flere turneringer også har oplevet et fald i antallet af pigehold, men nogle har holdt stand. Vi har talt med flere for at høre, hvad årsagen kan være, og hvad vi kan gøre for at få flere pigehold med næste år, siger Steen Madsen.

For første gang var der i år 16 seniorhold med i turneringen. Det var en ide, turneringsledelsen fik i forbindelse med forberedelsen af turneringen, og der blev taget godt imod fornyelsen. Blandt seniorerne fandt man kreative holdnavne som Stay In School Bobo, De Særligt Sensitive og FC Schuffi, og de dystede det meste af lørdag aften.

Steen Madsen regner med, at der også næste år er seniorhold med, og man overvejer også at udvide med en række for dameseniorer.

Allerede senere på ugen evaluerer turneringsledelsen årets arrangement, og her vil man se på, om der skal laves justeringer i turneringen.

140 hold dystede om hæder og ære ved indendørsturneringen, der blev afviklet over tre dage. Foto: Morten Stricker
Når der bliver kæmpet hårdt inde på banen, er godt med en forfriskning i en lille pause. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Struer kommer glidende ind i 2021

TTH Holstebro For abonnenter

Hele trænerstaben var med til den første triumf for 12 år siden, nu jagter de den tredje: - Det står som et af de største øjeblikke i min karriere

Annonce