Annonce
Holstebro

Efter dom for voldtægt og bortførelse af ni-årig begynder ankesagen nu i Landsretten

Her mandag og tirsdag 9. og 10. december behandler Vestre Landsret i Viborg ankesagen efter, at 35-årig mand i juli blev dømt for voldttægt og bortførsel af mindreårig pige fra Vinderup i 2018. Arkivfoto: Morten Stricker
Mandag og tirsdag skal Østre Landsret tage stilling til ankesag efter forvaringsdom på ubestemt tid til 35-årig mand for bortførsel og voldtægt af mindreårig.
Annonce

VINDERUP: Vestre Landsret i Viborg har afsat to dage til at behandle ankesagen, efter en 35-årig mand blev idømt en forvaringsdom for voldtægt, bortførelse og trusler af en blot ni-årig pige fra Vinderup i juni 2018. Den ni-årige pige blev lokket ind i en bil i Vinderup - og derefter kørt til Mors, hvor voldtægten foregik, hvorefter hun blev sat af igen - og med alvorlige trusler hvis hun fortalte nogen om, hvad der var sket.

En forvaringsdom er en dom uden længstetid, og den betragtes som en af lovens strengeste straffe. Dommen skal ses på baggrund af, at den 35-årige tidligere er dømt for voldtægt af et barn, dømt for forsøg på samleje med 11 unge piger, besiddelse af børneporno og trusler.

Den dømte valgte straks at anke dommen i byretten, mens anklagemyndigheden kontra-ankede dommen fra byretten.

Den 35-årige blev også dømt ved byretten til at betale offeret en erstatning på 200.000 kroner.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce