Annonce
Holstebro

Voldsomt snevejr lammer trafikken: - Skal du ikke noget meget vigtigt, så bliv hjemme

Snestormen tog for alvor fat omkring Lemvig sidst på eftermiddagen. En del biler var kørt af vejen. Foto: Johan Gadegaard
De store snemængder påvirker i den grad trafikken i det vestjyske. Politiet understreger, at man kun bør køre ud, hvis det er meget nødvendigt.

Vestjylland: Den første dag i december er en snefyldt og meget blæsende omgang. Særligt flere områder i Jylland er hårdt ramt af både sne, snefygning og kraftig vind onsdag eftermiddag og aften.

Det påvirker i den grad trafikken.

I hele Nordjylland, på Mors, i Thisted Kommune samt i Randers og omegn fraråder politiet al unødvendig kørsel.

Annonce

I Vestjylland skriver politiet, at også vinden har skabt problemer:

- Blæsten skaber massive problemer med væltede træer i hele politikredsen. Der er stadig snefygning på Mors og i Thy. Mange steder er der trafikale problemer. Vær forsigtig, hvis du bevæger dig ud, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter og fortsætter:

- Skal du ikke noget meget vigtig, så bliv hjemme i varmen i stedet for. Vi er ramt af rigtig mange færdselsuheld på grund af glat føre i hele kredsen.

Midt- og Vestjyllands Politi ligger vandret

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, fortæller onsdag aften, at politiet "ligger vandret" på grund af det dårlige vejr.

- Da jeg overtog ved vagtskiftet klokken 15.00, havde der været omkring 15 færdselsuheld i kredsen, og det tal er i hvert fald fordoblet siden, siger Ole Vanghøj, som også understreger, at man kun bør køre ud i Midt- og Vestjylland, hvis det er meget nødvendigt.

Politikredsen advarer desuden om, at Holstebromotorvejen er belagt med sort is. Det er som minimum det nordgående spor, der er påvirket.

- Saltning har ukendt tidshorisont fordi vi simpelthen ikke kan følge med, oplyser vagtchefen, der afslutter med en opfordring om at køre forsigtigt.

Annonce

Bus og tog aflyses i Vestjylland

Også den kollektive trafik rammes af det voldsomme snevejr. Midttrafik skriver på sin hjemmeside, at flere busruter onsdag aften har indstillet kørslen i det vestjyske.

- I det hele taget har busserne svært ved at komme frem, i særdelshed i Midt og Vestjylland, hvor flere ruter er indstillet resten af dagen, og andre kører med forsinkelser, skriver trafikselskabet.

Det er indtil videre rute 33, 270 og 24, der er indstillet resten af onsdagen.

Arriva har set sig nødsaget til at aflyse flere togafgange mellem blandt andet Aarhus og Struer og Struer og Thisted på grund af vejret.

Du kan holde med trafikinfo fra Midttrafik her.

Arriva opdaterer her om ændringer i kørslen.

Annonce
Holstebro

Langvarig sygeplejestrejke trækker spor: Dobbelt så mange patienter valgte privathospital

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Maggie er med 'mor' i salonen hver dag: - Kunderne synes, det er så hyggeligt - nogen bliver ligefrem skuffede hvis hun ikke er her

Holstebro For abonnenter

Da Poul Henning pludseligt døde, reddede han fem andre: - Det er uretfærdigt, men tænk på dem, som fik deres kære med til juleaften på grund af ham

Holstebro

Jysk Energi melder alt klar til elbilerne

Vestjylland

Politiet efterlyser vidner til brutalt overfald på åben gade: 32-årig fik knytknæveslag og flaske i hovedet

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Navne For abonnenter

Poul-Erik Sloth Nielsen blev 'kun' 72 år - men der er mange, som bliver 100 år og ikke har prøvet så meget, som han har

Holstebro For abonnenter

Ragnvald fik livet tilbage, da en anden mistede sit: - Jeg er dybt taknemlig

Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du organdonor?

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Hvorfor skal jeg have skattefri penge ind på kontoen, som jeg ikke har bedt om og ikke har brug for?

Holstebro For abonnenter

Hun er selv vaccineret - men ikke hendes børn:  - For at være ærlig, så kan jeg ikke forstå, hvorfor der skal være så stort et pres

Holstebro

Nye regler kan smadre skiferien for Karsten: - Det kan ikke passe. Jeg har fået tre stik og er immun - jeg må være ønsket at få ind

Annonce