Annonce
Holstebro

VM er aflyst - men lokalt motionscykelløb får grønt lys

De lokale motionscyklister kan igen træde i pedalerne, når Lions Tour Holstebro afvikles tirsdag den 25. august. Arkivfoto: Gunnar Overlund
Ved at arrangere en rullende start, så forsamlingsforbuddet ikke overtrædes, har Lions-klubberne fået politiets tilladelse til at arrangere sit motionsløb, Lions Tour Holstebro, tirsdag den 25. august.
Annonce

Holstebro: Mens VM i cykling onsdag blev aflyst, så er der kommet grønt lys til det lokale cykelmotionsløb Lions Tour Holstebro tirsdag den 25. august med start og mål i Mejrup.

- Vi har tradition for motionscykelløbet i slutningen af august, men var i år i tvivl på grund af corona-restriktioner. Men ved at undgå store felter og strække starten over et par timer har vi fået politiets tilladelse, og det er vi naturligvis meget glade for.

Det siger Henrik Thode, der er præsident for Lions Holstebro, som sammen med Lions Holstebro Karoline står bag løbet.

Annonce

Rullende start over to timer

Løbet bliver organiseret, så cyklisterne kan starte mellem klokken 16.30 og 18.30.

Der bliver ikke en samlet start for felterne på de fire distancer - 6, 18, 30 og 60 kilometer. Men deltagerne får alligevel deres tid registreret, fordi man både ved start og mål kører over en tidtagningsmåtte, fortæller præsidenten.


Ved at undgå store felter og strække starten over et par timer har vi fået politiets tilladelse, og det er vi naturligvis meget glade for.

Henrik Thode, præsident i Lions Holstebro


Tilladelsen er betinget af, at der på intet tidspunkt er forsamlet flere end 100 personer på samme sted.

- Derfor er vi i dialog med de klubber, der plejer at sende mange deltagere om at sprede starten, og det er de positivt indstillet på, oplyser Henrik Thode.

Annonce

Lotteri droppet

Lions er verdens største private humanitære organisation, og hele overskuddet fra løbet går til humanitære formål.

Store bannere agiterer for motionscykelløbet i lokalområdet. Siden bannerne er sat op, er starttidspunktet udvidet til to timer fra 16.30. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

- Vi har i år måttet droppe et af vores indtægtsgivende lotterier. Derfor er vi meget glade for at kunne afvikle Lions Tour Holstebro for på denne måde at tjene noget, som vi senere kan donere til gode formål, siger præsidenten.

Tilsvarende glad er præsídenten for Lions Holstebro Karoline, Grete Birk.

Lions Tour Holstebro

Motionscykelløbet Lions Tour Holstebro afvikles tirsdag den 25. august fra Mejrup Skole med rullende start mellem klokken 16.30 og 18.30.

Der er fire distancer: 6, 18, 30 og 60 kilometer.

Tilmelding senest søndag 23. august. Eftertilmelding ved start.

Arrangør: Lions Holstebro og Lions Holstebro Karoline

- Vi er medarrangør af Rap om kap-lotteriet, som måtte droppes, og har måttet aflyse årets Smag på Holstebro-event, der var planlagt til efteråret. Vi plejer også at sælge tulipaner før påske, men denne aktivitet har vi skubbet, så vi i stedet sælger juletulipaner i december, fortæller præsidenten.

Hun glæder sig til at være med til at arrangere motionscykelløbet.

- Det plejer at være en hyggelig dag, hvor vi arbejder godt sammen om at give deltagerne en dejlig oplevelse med god motion, frisk luft og flot natur, siger Grete Birk.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Annonce