Annonce
Kultur

Vis os din samling

Er det frimærker, du samler på, eller noget helt andet, så er der lørdag den 29. februar mulighed for at visen samlingen frem for andre i Skave. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Skave: Samler du på gamle postkort, ølflasker, sommerfugle, frimærker, sko eller noget helt andet? Og har du lyst til at vise din samling frem for andre og måske tale med andre samlere?

Så arrangerer Skave Borgerforening ”Vis os din samling” lørdag den 29. februar fra klokken 11 til 14 i Skave & omegns Multihus. Her kan du helt gratis vise din samling frem. Det foregår i festsalen, hvor der bliver stillet to borde til rådighed per samler. Man skal bare huske at melde sig til hos Henny Hedegaard Jensen på 2896 9156 senest den 28. februar.

Om idéen bag "Vis os din Samling" siger Henny Hedegaard Jensen fra Skave Borgerforening:

- Jeg er selv en samler og samler på mange forskellige ting - for eksempel gamle blækhuse i glas, gamle lysestager af dansk design, gamle tobaksdåser og mange andre sjove ting, som jeg bruger i indretningen af mit hjem. Jeg har ingen kæmpe samlinger, men i stedet flere små samlinger, som jeg gerne vil vise frem og fortælle om. Jeg synes, det kunne være interessant at se, hvad andre samler på. Jeg håber, at der er mange, som kunne tænke sig at være med - og arrangementet er jo ganske gratis, både for deltagere og publikum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce