Annonce
Erhverv

Virksomheder vil hjælpe corona-ramte kollegaer

Iza Mikkelsen og en række andre selvstændige i BusinessPark Struer er klar til at hjælpe virksomheder, som er kommet i corona-knibe. Arkivfoto: Johan Gadegaard
En gruppe erhvervsdrivende i BusinessPark Struer stiller sig nu - kvit og frit - til rådighed med sparring og rådgivning
Annonce

Struer: Det er bestemt ikke nogen bare tilnærmelsesvis normal hverdag, vi lige nu kigger ind i hverken som privatpersoner eller rent arbejdsmæssigt.

Alt er vendt på hovedet for de fleste, og det fik blandt andre Iza Mikkelsen, der er selvstændig med enkeltmandsvirksomheden Sprogkraft, som har til huse i BusinessPark Struer, til at tænke.

Hun er tekstforfatter, arbejder med kommunikation og har dermed nogle kompetencer, som andre, der lige nu kæmper en på det nærmeste ulige kamp for at få kunder i butikken, måske kan drage nytte af.

- Jeg kom til at snakke med Lars (Nielsen, indehaver af Kommuniklame, red.) om, at der nok er mange, som godt lige kunne bruge en at sparre med, og at vi godt kunne tilbyde at tage en snak om, hvad der kunne gøres, fortæller Iza Mikkelsen:

- Mange føler sig lidt som Per Tot ved Det Døde Hav. De ved ikke, hvad de skal gøre og kan have brug for at tænke ud af boksen eller i hvert fald anerledes, end de plejer, og nogle har måske bare lige brug for en at snakke med.

Mange føler sig lidt som Per Tot ved Det Døde Hav. De ved ikke, hvad de skal gøre og kan have brug for at tænke ud af boksen eller i hvert fald anerledes, end de plejer.

Iza Mikkelsen, selvstændig

Annonce

Bare kom

Et sæt andre øjne på sig kan måske være det, der kan bringe det hele videre og ud af den lidt magtesløse situation, samfundet godt kan føles som i disse tider.

Den tanke er nu blevet til, at en gruppe af virksomheder, alle bosiddende i BusinessPark Struer, har sagt ja til - kvit og frit - at lægge ører til problemstillinger, som andre erhvervsdrivende kan have lige nu for at se, om de måske kan hjælpe.

- De stiller deres kompetencer i form af rådgivning og sparring til rådighed for andre virksomheder, fortæller Søren Johansen, der er direktør i BusinessPark Struer.

- Man skal bare henvende sig til huset her med sin problemstilling, så kæder vi folk sammen, tilføjer han.

Tilbuddet er dermed også en måde for de enkelte virksomheder i businessparken og selve huset til at vise sig frem for potentielt nye kunder en gang i fremtiden.

- I bund og grund er det jo det her, vi altid gør - behovet er bare meget større lige nu - og vi er jo også afhængige af, at der er gang i hjulene, siger Iza Mikkelsen.

Anne Sofie Bak og Søren Johansen er sammen med resten af BusinessPark Struer klar til at hjælpe nødstedte virksomheder ramt af coronaen. Arkivfoto: Anders Trærup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Holstebro

Værktøjstyven kom på knallert

Annonce