Annonce
Navne

Virksomheden Minkpapir i Borbjerg ansætter servicetekniker op til højsæsonen for pelsning

Anders G. Ringgard er både uddannet bilmekaniker og maskinmester. Han er nu klar til at hjælpe minkavlere med deres pelsningsudstyr. PR-foto
Minkpapir, som producerer udstyr til minkbranchen, styrker serviceorganisationen med ansættelsen af en ny servicetekniker.
Annonce

Borbjerg: Anders G. Ringgaard, 28 år, er tiltrådt som servicetekniker hos Minkpapir A/S i Borbjerg ved Holstebro. Hans opgave bliver at servicere pelsningsudstyr hos danske minkavlere og pelserier.

Anders G. Ringgaard kommer fra et job hos YWAM, hvor han var udsendt som maskinmester på et hospitalsskib, der hjælper befolkningen i isolerede områder i New Guinea. YWAM, der står for Youth With A Mission, er en frivillig organisation, som arbejder med unge mennesker over hele verden.

Anders, der bor i Holstebro, er uddannet maskinmester i 2017 på Aarhus Maskinmesterskole. Forinden blev han udlært som mekaniker Thybo Biler i Holstebro.

Som servicetekniker er Anders ansat til at udføre servicetekniske opgaver på pelsningsudstyr fra Minkpapir, herunder service, forebyggende vedligehold og opdateringer af udstyret.

Annonce

Klar til højsæsonen

- Vi er glade for at byde Anders velkommen netop nu, hvor højsæsonen for pelsning af mink står for døren. Han har en god baggrund, fordi han kan sit mekaniske håndværk og har en god forståelse for den kompleksitet, som moderne industriautomatik og pelsningsudstyr har, lyder det i en pressemeddelelse fra Rasmus Holm Madsen, servicechef hos Minkpapir A/S.

Minkpapir er en førende leverandør af pelsningsudstyr med tilbehør til minkavlere og pelserier over hele verden. Udstyret produceres på fabrikken i Borbjerg. Virksomheden blev startet i 1987 og ejes af Kilsmark A/S, som har C.W. Obel, WWC og adm. direktør Rudi Pedersen i ejerkredsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce