Annonce
Erhverv

Virksomhed tjener penge OG viser socialt ansvar: Lærlingen må godt havde det svært bogligt, socialt eller psykisk

Tvis-virksomheden har fået prisen for sin fornemme sociale indsats. På billedet ses administrerende direktør Claus Martinsen og medejer Dorte Martinsen. Arkivfoto: Morten Stricker
"Bæredygtig ledelse" kan lyde noget hverdagsfjernt og højtflyvende. Men det er det ikke i Tvis - hos BM Silo ApS.

Tvis: De kan andet end at producere siloer.

Tvis-virksomheden BM Silo ApS er også rigtig god til at give udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere chancen for at vise deres værd og sparke den svære dør ind til arbejdsmarkedet - og for det har den vundet CSR People Prize 2021.

Juryen bag prisen fremhæver virksomheden for en dedikeret og mangesidet social indsats igennem adskillige år, som ikke har været nogen hindring for at drive en god forretning.

- BM Silo har arbejdet med alternativ rekruttering som en grundtanke i mange år. De formår at udvikle virksomheden med mennesker i centrum. Det er bæredygtig ledelse, siger Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for Cabi, i en pressemeddelelse.

Annonce

Voksne elever

Blandt andet er alle teknisk design-elever hos BM Silo voksenelever under revalidering, som har fysiske eller psykiske udfordringer og lange sygemeldinger bag sig. Virksomheden tager også et stort ansvar for at uddanne nye klejnsmede, og en del af virksomhedens lærlinge er unge, som har boglige, sociale eller psykiske vanskeligheder. Med mentorhjælp, sidemandsoplæring og lektiehjælp fra ansatte hos BM Silo lykkes det at føre de unge til svendeprøve med flotte resultater.

BM Silo vinder prisen for virksomheder med op til 250 ansatte foran de to andre finalister Proshop og Simply Cooking A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce