Annonce
112

Synderen kan være fundet efter voldsom brand i kro: Mistanke til vinkøler

Meldingen om brand på Humlum Kro kom ind mandag morgen klokken 5.22. Foto: Johan Gadegaard
De foreløbige undersøgelser fra politiet viser, at en vinkøler måske kan have forårsaget den voldsomme brand på Humlum Kro, men der er brug for yderligere undersøgelser, oplyser politiet
Annonce

Humlum: Det er tre dage siden at en voldsom brand brød ud på Humlum Kro og raserede lokalerne i en sådan grad, at bygningerne er voldsomt brandskadet. De tekniske undersøgelser af stedet er stadig i gang, men der er blevet fremsat en foreløbig teori: Branden kan være startet i en vinkøler i receptionen.

Det bekræfter vicepolitikommissær Lilian Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Det var den første hypotese, da vi i går (tirsdag, red.) havde vores lokale kriminaltekniske center ude for at kigge efter spor, siger hun.

Men hun understreger, at det dog endnu ikke er muligt at slå fast præcist, hvad der forårsagede branden.

- Vi skal have lavet ekstra undersøgelser på torsdag med en eltekniker samt kriminaltekniske eksperter, siger Lilian Jensen.

Annonce

Låner plejehjemmet

Humlum Kro er siden marts 2019 blevet forpagtet af Kenneth og Jeanette Thomsen, der selv opdagede branden ved, at et ægtepar, der tager tidligt på arbejde, bankede på deres dør lidt over klokken fem mandag morgen. Brandens skader er omfattende, og det er stort set kun køkkenet, der var beskyttet af en branddør, der står nogenlunde intakt som før.

Parret har aflyst bookinger samt selskaber for de næste uger, en en renovering af kroen vil tage tid.

Men onsdag er der blevet indgået en aftale om, at parret kan låne det gamle plejehjem Rosengårdens faciliteter, så de stadig kan drive restaurant og holde selskaber, mens renoveringen af kroen står på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce