Annonce
Læserbrev

Vindmøller. Godt svar i debatten

(ARKIV) Vestas vindmølle ved Brønderslev, mandag 9. juli 2018. Vindmølleproducenten Vestas har holdt næsen i sporet i første halvår. Men den globale usikkerhed giver uro. Det skriver Ritzau, onsdag den 15. august 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Debat: Det var et godt indlæg Jane Slott, Ferring kom med til Ida Auken om vindmøller i søndagsudgaven Holstebro Dagblad. Mon der nogensinde kommer et svar? Ida Auken er efter at være flyttet ind i partiet Radikale Venstre, stærkt optaget af at promovere sig selv og er i hård konkurrence med et par andre ”damer” og en formand, som alle har den samme tendens. Det er jo igennem de seneste tiår blevet et parti, hvor kandidater med de ”rigtige meninger og rette indstillinger” samles. Mon der bliver tid til et svar i Dagbladet?

Forleden havde Ida Auken da tid til at være i Aftenshowet på TV DR1 med et indslag mod Rasmus Paludan. Det var et skilt som vist nok også skulle opfatte som en JOKE. I så fald var det svært at forstå humoren.

Vi må vente og se om der kommer et svar på det udmærkede åbne brev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gavl styrtet ned i stormvejret

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce