Læserbrev

Vindmøller. Godt svar i debatten

(ARKIV) Vestas vindmølle ved Brønderslev, mandag 9. juli 2018. Vindmølleproducenten Vestas har holdt næsen i sporet i første halvår. Men den globale usikkerhed giver uro. Det skriver Ritzau, onsdag den 15. august 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Debat: Det var et godt indlæg Jane Slott, Ferring kom med til Ida Auken om vindmøller i søndagsudgaven Holstebro Dagblad. Mon der nogensinde kommer et svar? Ida Auken er efter at være flyttet ind i partiet Radikale Venstre, stærkt optaget af at promovere sig selv og er i hård konkurrence med et par andre ”damer” og en formand, som alle har den samme tendens. Det er jo igennem de seneste tiår blevet et parti, hvor kandidater med de ”rigtige meninger og rette indstillinger” samles. Mon der bliver tid til et svar i Dagbladet?

Forleden havde Ida Auken da tid til at være i Aftenshowet på TV DR1 med et indslag mod Rasmus Paludan. Det var et skilt som vist nok også skulle opfatte som en JOKE. I så fald var det svært at forstå humoren.

Vi må vente og se om der kommer et svar på det udmærkede åbne brev.

0/0
Annonce
Læserbrev

Ældre. Hvor skal et nyt friplejehjem ligge?

Læserbrev

Ulven. Umuligt at sikre store naturarealer

Læserbrev

Politik. Vi har brug for en bedre seniorførtidspension

Leder For abonnenter

Godt set af Jyden i Bur

Leder For abonnenter

Det går så fint så fint - eller gør det?

Klimadebatten fylder mere end nogensinde her i starten af valgkampen. Pernille Vermund fra Nye Borgerlige gjorde det klart, at hun er godt og grundig træt af det omsiggribende klimahysteri, da hun blev bedt om et bud på partiets klimapolitik under den første partilederrunde på tv. Men generelt giver politikerne på alle fløje udtryk for at ville gøre en indsats for at reducere det danske udslip af CO2. - Vi tager det meget alvorligt, som energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) udtrykker ved enhver given lejlighed, og under partilederrunden konstaterede statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at Danmark ligger i front. - Vi har førertrøjen på, forsikrede han vælgerskaren, som både skal afgøre, hvem der skal repræsentere Danmark i Europaparlamentet, og sammensætning af det danske folketing, inden for den nærmeste fremtid. En ny opgørelse fra EU's statistiske kontor, Eurostat, viser, at det svarer til, at en bjergrytter stiller sig frem som favorit i Tour de France til en plads øverst på podiet i Paris efter at være endt på en samlet placering i feltet som nummer 19 efter at være kommet i mål på Alp d`Huez. Tallene viser, hvordan det gik med målsætningen om at få reduceret CO2-udslippet på den europæiske energiproduktion i 2018, og her viser det sig, at udslippet fra den danske energiproduktion er stort set på niveau med udslippet i 2017. 18 af de 25 lande, som er med i opgørelsen, har fået bedre resultater af indsatsen end Danmark, og det må derfor betegnes som kollektivt selvbedrag, hvis vi bliver ved med at tro, det går så fint så fint. En international skare af unge, som i weekenden var samlet på en ø i Øresund for at diskutere, hvad de havde af ønsker til både det europæiske fællesskab og de enkelte regeringer, var da heller ikke i tvivl om, at det går for langsomt, og FN´s generalsekretær, António Guterres, udsendte her til morgen en appel til alle verdens regeringer om at sætte tempoet op i klimaindsatsen under et besøg på nogle af de mange ø-stater i Stillehavet, som er truet på deres eksistens af stigende havstand og andre konsekvenser af de globale udledning af CO2. Måske er det faktisk på tide at tage det alvorligt - sådan for alvor.

Læserbrev

Vester Husby. Kulturen til forskel - det gælder vel også kulturarven?

Læserbrev

Ældrepleje. Boller uden gær - nej vel, kære politikere?!

Læserbrev

Politik. På togtur med Søren Gade

Annonce