Annonce
Vinderup

Vinderup har fået egen reklamefilm

Vinderup har fået egen reklamefilm. Foto: Screenshot
I Vinderup har man satset på en reklamefilm, der skal øge tilflytningen til byen, håber man.

Vinderup: - Velkommen til stationsbyen Vinderup - midt i den vestjyske natur mellem vand og hede.

Sådan indledes den markedsførings-video, som Vinderup Borger- og Håndværkerforening, Handelsforeningen Vinderup og Holstebro Kommune har fået lavet, og som netop er blevet klippet færdig.

- Vi vil gerne have flere tilflyttere til byen, så det er jo ment som en bosætningsfilm, siger Michael Larsen fra borger- og håndværkerforeningen.

Foreningen gik for et par måneder siden sammen med handelsforeningen om at sætte projektet i søen.

Produktionen har finansiering fra dels Holstebro Kommune, der har givet 5500 kroner til markedsføringen - i takt med at kommunen har udstykket nye byggegrunde i byen. Og så har 25 lokale virksomheder spædet til. Præcist hvad filmen har kostet, vil ingen af foreningerne oplyse.

- Men det handler jo om, at vi med filmen får Vinderup på landkortet og får vist, at Vinderup virkelig har noget at byde på med både natur, vand, hede og skov. Og så har vi skole og et rigt butiks- og sportliv - der er noget for alle, siger Henrik Christensen, der har været en af tovholderne på at få søsat reklamefilmen.

Annonce

Filmen kan ses her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce