Annonce
Vinderup

Vinderup har fået egen reklamefilm

Vinderup har fået egen reklamefilm. Foto: Screenshot
I Vinderup har man satset på en reklamefilm, der skal øge tilflytningen til byen, håber man.

Vinderup: - Velkommen til stationsbyen Vinderup - midt i den vestjyske natur mellem vand og hede.

Sådan indledes den markedsførings-video, som Vinderup Borger- og Håndværkerforening, Handelsforeningen Vinderup og Holstebro Kommune har fået lavet, og som netop er blevet klippet færdig.

- Vi vil gerne have flere tilflyttere til byen, så det er jo ment som en bosætningsfilm, siger Michael Larsen fra borger- og håndværkerforeningen.

Foreningen gik for et par måneder siden sammen med handelsforeningen om at sætte projektet i søen.

Produktionen har finansiering fra dels Holstebro Kommune, der har givet 5500 kroner til markedsføringen - i takt med at kommunen har udstykket nye byggegrunde i byen. Og så har 25 lokale virksomheder spædet til. Præcist hvad filmen har kostet, vil ingen af foreningerne oplyse.

- Men det handler jo om, at vi med filmen får Vinderup på landkortet og får vist, at Vinderup virkelig har noget at byde på med både natur, vand, hede og skov. Og så har vi skole og et rigt butiks- og sportliv - der er noget for alle, siger Henrik Christensen, der har været en af tovholderne på at få søsat reklamefilmen.

Annonce

Filmen kan ses her.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce