Annonce
Holstebro

Vil trække folk til fra byen: Eks-borgmesters bolig og store bygge-projekt solgt

Bent Nielsen og Didde Jul Nielsen har købt det store udstyknings-projekt i Bauneparken, hvor flere af grundene har view ud over markerne. Udstykningen ligger tæt på daginstitution, skole og hal. Foto: Morten Stricker
Køber har meldt sig til Svend Blæsbjergs stor bolig-udstykning, hvor grundsalget de første 13 år er gået trægt. Men den nye ejer har en plan for, hvordan der sættes skub i salget.
Annonce

Holstebro: Mandag overtog ægteparret Bent Nielsen og Ditte Jul Nielsen, den nu afdøde eksborgmester Svend Blæsbjergs store bolig-udstykning Bauneparken i udkanten af Sørvad.

- Jeg har købt det som et investeringsprojekt, og regner også med, at der kan være nogle synergieffekter i forhold til mit eget firma, siger Bent Nielsen, der driver Vildbjerg Entreprenør & Anlæg Aps på 19. år.

Egentligt var Bent Nielsens søn, der ledte ham på sporet af udstykningen, som er byggemodnet tilbage i 2007, men hvor grundsalget mildest talt er gået trægt.

Annonce

Alt eller ingenting

Sønnen var brændt varmt på Svend Blæsbjergs eget hus i Bauneparken, men han kunne ikke få lov til at købe sit drømmehus, medmindre han også købte resten af udstykningen.


Når grundene ikke er blevet solgt hurtigere, så hænger det sammen med, at man ikke har villet asfaltere, før halvdelen af grundene var solgt. Det er i hvert fald det, vi hører, når vi taler med folk herude."

Bent Nielsen, der har købt bolig-udstykningen Bauneparken.


Mandag overtog Bent Nielsen og Ditte Jul Nielsen så det store udstyknings-projekt, hvor 17 ud af de 29 grunde endnu ikke er solgt.

Hvordan tør I binde an med et projekt, hvor interessen indtil nu har været beskeden?

- Når grundene ikke er blevet solgt hurtigere, så hænger det sammen med, at man ikke har villet asfaltere, før halvdelen af grundene var solgt. Det er i hvert fald det, vi hører, når vi taler med folk herude, siger Bent Nielsen.

De nye ejere har derfor besluttet at lægge asfalt ud allerede til efteråret og vil også styrke salgsindsatsen, ligesom de planlægger at tage kontakt til et typehusfirma.

Annonce

Solgte grund første aften

- Vi solgte den første grund allerede samme aften, som vi overtog udstykningen, fortæller Ditte Jul Nielsen.

Som udgangspunkt bliver der ikke ændret på prisniveauet, grundene koster mellem 350-450.000 kroner.

- Vi tror på, at vi kan få folk til at flytte fra Holstebro til Sørvad. Grundene er større herude - mellem 1500-1800 kvadratmeter - og enten ligger de med et view ud over markerne, eller tilbagetrukket op til skov, hvor man kan få det helt for sig selv, siger Bent Nielsen.

Seks grunde i Bauneparken er bebygget, fire er solgt, 17 er salgsklare og yderligere to grunde kan byggemodnes. Hele udstykningsprojektet omfatter 29 grunde. Ill.: Bent Nielsen

Projektet har tidligere været begæret konkurs flere gange, senest i januar, hvor det dog lykkedes Svend Blæsbjerg at afværge en konkurs.

17 ud af 27 byggemodnede grunde er for nuværende til salg, yderligere to kan byggemodnes, og en grundejerforening er ved at blive stiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce