Annonce
Struer

Vil fjerne faldefærdige huse på Thyholm

Struer Kommune har tidligere brugt midler fra nedrivningspuljen til at få fjernet nogle af de faldefærdige huse på Thyholm som her for en del år siden i Uglev. Arkivfoto: Morten Stricker

Struer: Struer Kommune vil primært gå efter at få de faldefærdige huse på Thyholm revet ned, når der bliver frigivet en ny pulje til forskønnelse af landdistrikterne.

- Pengene stammer fra en pulje fra 2018, forklarer formanden for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune, Marianne Bredal (V), og Struer Kommunes andel bliver på 633.759 kroner.

Ud over dette skal Struer Kommune selv bidrage med 422.506 kroner, så fordelingen mellem stat og kommune kommer op på 60:40.

Den samlede pulje bliver dermed på lidt over en million kroner, og efter at have afholdt en række borgermøder i de enkelte landdistrikter, kunne planafdelingen i Struer Kommune konstatere, at det var på Thyholm, der blev fremsat de fleste ønsker om at få de faldefærdige huse revet ned.

Dette kan så enten ske med direkte støtte til ejerne af de enkelte huse eller ved et opkøb, så kommunen overtager både huset og selve nedrivningsopgaven.

Ved opkøb skal en bevilling fra nedrivningspuljen godkendes af byrådet i Struer Kommune.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce