Annoncørbetalt indhold

Vil du også have knivskarp markedsføring med professionelle videoer?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At bruge video i forbindelse med markedsføring er en af de helt store trends i marketingsbranchen i dag. Men hvad vil det egentlig sige at bruge videoproduktion i sin markedsføring? Og virker det overhovedet? Læs videre, og find svarene her.


Annonce

Hvad vil det sige at markedsføre med en video? 


Når du benytter dig af videomarkedsføring, promoverer du dit brand eller et bestemt produkt gennem en lille reklamefilm, og dette er faktisk slet ikke et nyt fænomen. Videoer er blevet brugt til at fortælle og videregive et budskab i mange år, mens dét, at fortælle historier, har været noget, vi mennesker altid har gjort, lige siden vi kunne tale. Vi kender alle reklamerne fra fjernsynet, og vi kan sikkert huske mange af dem bedre, end vi husker kolde fakta om den virksomhed, som bliver promoveret. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til videoer. Dog er det vigtigt at huske på, at videomarkedsføring har en strategisk approach og er et enormt effektivt marketingsredskab for en virksomhed. Vi du også have knivskarp markedsføring med videoproduktion, så tjek linket ud, og bliv klogere på emnet.


Hvorfor egentlig videomarkedsføring? 


Videoer har en overbevisende kraft, hvilket egentlig giver lidt sig selv, når man tænker over det. For hvis et billede siger mere end tusind ord, må videoer sige endnu mere. En video taler til så mange af vores sanser, og det kan meget mere, end tekst kan. Når så mange af vores sanser stimuleres, har vi nemmere ved at huske videoen. Dermed får vi nemmere ved at huske budskabet og dermed også produktet, som skal sælges. Derudover er det også nemmere for os menensker at se en video, end det er at læse en tekst. Det kræver simpelthen mere energi at skulle læse en bog end at se en film for eksempel. At se en reklamevideo er altså ikke lige så anstrengende at engagere sig i som en reklametekst.


Vil din virksomhed have gavn af dette? 


Det er selvfølgelig vigtigt, at din reklame bliver set af så mange som muligt. Dog er det også væsentligt, at en reklame kan give målbare resultater. For hvad nytter det, at en reklame bliver set af en masse, hvis den ikke virker? Med videoproduktion kan din virksomhed nemt få målbare resultater, fordi kunderne husker videoen og ikke skal bruge så meget energi på at huske den, da dette sker helt automatisk, fordi så mange af sanserne stimuleres med en video. Du kan med fordel benytte dig af dette på de sociale medier, når du vil markedsføre med videoer. Her kan du også skabe et personligt og nært forhold til dine kunder, fordi jargonen ofte er uformel her. Smid en personlig video op på Facebook, hvor du fortæller om virksomheden på en afslappet og jordnær måde. Det vil folk helt sikkert lægge mærke til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.