Annonce
Struer

Vil du eje et stykke af Humlum Kro? Så skal du være hurtig

Nogle af tingene kræver måske lidt rengøring, men lige nu kan du købe inventar fra Humlum Kro meget billigt. Arkivfoto: Morten Stricker
På Facebook-siden "Ting til salg i Holstebro" sælges der lige nu inventar fra Humlum Kro, der lukkede i september sidste år som følge af en voldsom brand
Annonce

Humlum: Står du og mangler et bord? Et serveringsfad eller tre? En masse lysestager? En seng eller to? Eller måske en masse gryder, sengeborde, lamper, stole, spejle eller håndvaske?

Hvad du end står og mangler, så er der stor sandsynlighed for, at du lige nu kan købe det brugt i Humlum, hvor Tonny Hedegaard, ejeren af den nu lukkede Humlum Kro, sælger ud af kroens mange genstande. Det fremgår af et opslag på Facebook-siden "Ting til salg i Holstebro", hvor Tonny Hedegaards datter har lagt 50 billeder op med alskens sager og møbler fra kroen.

Tonny Hedegaard gik selv på pension i februar sidste år og overlod forpagtningen af kroen til et ungt par fra Jerlev nær Vejle. De nåede dog kun at være der i et halvt års tid, før kroen i september 2019 stod i flammer. En 26-årig mand har tilstået at stå bag branden. Tonny Hedegaard besluttede tilbage i marts måned, at kroen ikke ville blive genopbygget, og derfor sælges der nu ud af de mange ting, man finder på en kro.

Annonce

Over hundrede kommentarer

Tonny Hedegaard selv havde tirsdag morgen slet ikke tid til at tale med Dagbladet, for han havde rigtig travlt. Det viste sig nemlig, at der var stor interesse for at købe et klenodie fra den nu hedengangne kro, der har været en del af lokalsamfundet i Humlum i mange år. Tirsdag morgen havde opslaget ligget på salgssiden på Facebook i lidt mindre end 24 timer, og der var kommet mere end 100 kommentarer fra folk, der ville høre mere til priserne på køkkenservice, fjernsyn, skulpturer og meget andet. Også selvom de selv skulle fjerne eventuelle sodrester efter branden.

Den 26-årige, der har erkendt at stå bag branden på Humlum Kro, har endnu ikke været for retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Navne

Krondiamantparret følger godt med

Annonce