Annonce
Debat

Vil du betale ekstra for togbilletten for seks minutters kortere rejsetid i Jylland?

Debat: Jeg vil da gerne lige høre fra de pendlere, der hver dag tager toget forbi Vejle enten nord/eller sydgående om de vil betale - lad os bare sige 10 kroner ekstra hver vej på togbilletten hver eneste dag fremover for at spare de seks minutter som togbroen skulle generere i form af kortere rejsetid?

For jeg går da ud fra, at DSB hæver billetprisen kun på de togafgange, der skal benytte togbroen. Hvem skal ellers betale gildet? Og jeg tænker ikke, det er togrejsende, der kun tager toget af og til, som synes de seks min gennem både Nørreskoven og Munkebjerg Skoven er spild af tid?

Og skal du alligevel vente på enten bus, andet tog eller flyet ud fra Kastrup, når du når frem, så skal du blot vente endnu længere tid der.

Annonce

I min optik er togbroen alt for belastende for klima og fauna omkring Vejle Fjord set i forhold til udbyttet. Og ikke mindst er det helt ude af proportioner at staten har opkøbt/eksproprieret huse i bl.a. Vejle Kommune for 113 mio. kr. uden at projektet er afgjort, og at borgere i 7 år har levet i uvished om hvornår det enten bliver til noget eller fuldstændigt taget af bordet.


I min optik er togbroen alt for belastende for klima og fauna omkring Vejle Fjord set i forhold til udbyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce