Annonce
Lemvig

Hussalget går strygende i Nørre Nissum: Vi vil gerne have gang i byggeriet

Lemvig Kommunes planchef, Mariane Vistisen, fortæller om de nye byggegrunde i Nørre Nissum. Arkivfoto
Planchef fortæller om nye byggegrunde på borgerforenings generalforsamling.
Annonce

Nørre Nissum: Der er god gang i hussalget i Nørre Nissum, og Nørre Nissum Borgerforening vil gerne have fokus på, at der bliver bygget nyt på udstykningen øst for Nissumby.

Derfor har man til generalforsamlingen 20. februar inviteret Lemvig Kommunes planchef, Mariane Vistisen, til at holde et oplæg om lokalplan, byggemodning og udstykning af de nye byggegrunde.

Lokalplanen lægger op til, at der bygges nye huse, der alle får både fjordudsigt og udsigt til søen midt i udstykningsområdet. Borgerforeningens bestyrelse glæder sig meget til, at udstykningen nu kommer i gang.

- Hussalget i Nørre Nissum går rigtig godt, da der kun er ganske få huse til salg. Men der er ingen ledige kommunale grunde, der gør det muligt for interesserede at bygge nye huse, hvor der kan tænkes på energiforbrug og bæredygtighed. Nu bliver det muligt og i tilgift kan man få en flot udsigt, siger formanden for borgerforeningen, Ove Damgaard.

På mødet vil Svend Aage Povlsgaard også give en orientering om det nye Musik-og Kulturhus i Nørre Nissum.

For at kunne gå i gang med projektet har styregruppen arbejdet på at skaffe i alt cirka 15 millioner kroner. Den store bevilling på otte millioner kroner fra A. P. Møller Fonden, som styregruppen fik tilsagn om lige før jul, betyder, at der nu kun mangler 2,3 millioner kroner.

- Vi mangler stadig svar på de sidste ansøgninger, vi har sendt, men føler os nu overbevist om, at vi nu også får den sidste finansiering på plads. Musik-og Kulturhuset skal være til glæde og gavn både for HF-studerende, lærerstuderende og lokalbefolkningen i Lemvig Kommune og omegn, siger Ove Damgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce