Annonce
Struer

- Vi skal stå sammen om at stoppe smitten

Chefen for  Midt- og Vestjyllands Politi, politidirektør Helle Kyndesen., opfordrer borgerne i Struer til at stå sammen om at stoppe spredningen af smitte med Covid-19. Foto: Morten Stricker
Chefen for Midt- og Vestjyllands Politi beder alle borgere gøre en indsats for at stoppe smitten i kommunen med landets højeste smittetal

Struer: Det går den gale vej med smittetallene i Midt- og Vestjylland - især i Struer Kommune, der toppen listen som det sted i landet, hvor smittetrykket målt i antallet af smittede per 100.000 indbyggere er højest.


Det er helt afgørende, at vi alle gør en indsats. Vi skal sørge for, at ord bliver til handling. De mange anbefalinger har kun effekt, hvis de bliver til noget i virkeligheden – i alt, hvad vi gør.

Helle Kyndesen, politiditrektør, Midt- og Vestjyllands Politi


Annonce

Det er så bekymrende, at chefen for Midt- og Vestjyllands Politi, politidirektør Helle Kyndesen torsdag i en presssemeddelelse appellerede til kommunens indbyggere om at gøre deres til at stoppe smittespredningen.

- Det her er ikke noget kommunen, foreningerne og myndighederne i øvrigt kan løfte alene. Det er helt afgørende, at vi alle gør en indsats. Vi skal sørge for, at ord bliver til handling. De mange anbefalinger har kun effekt, hvis de bliver til noget i virkeligheden – i alt, hvad vi gør. Vi skal stå sammen om at stoppe smitten, selv om det kræver, at vi holder afstand, siger Helle Kyndesen.

- Hold afstand

Borgmester Niels Viggo Lynghøj understreger i pressemeddelelsen, at Covid-19 er en ualmindeligt lumsk virus, og at det er en af årsagerne til, at smitten hurtigt kan brede sig.

- Vi har i Struer Kommune haft flere coronasmittede, der ikke har udvist symptomer, og som derfor først er blevet testet, da personer i omgangskredsen fik symptomer. Det understreger jo netop, hvor vigtigt det er, at vi alle sammen – også vi raske – holder god afstand til andre og følger myndighedernes anbefalinger, siger han.

I 10 af de 11 kommuner, politikredsen dækker, er der i øjeblikket bekymrende høje smittetal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Annonce