Annoncørbetalt indhold

Vi har fået øjnene op for de muligheder, digitale løsninger giver os: Mange virksomheder og private køber nye hjælpemidler

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere og flere virksomheder har åbnet op igen landet over, og det betyder, at der igen er kommet mennesker på gaderne og besøgende på restauranter, i butikker, virksomheder og på andre offentlige steder. Derfor skal medarbejdere og ledere igen til at forholde sig til, hvordan man byder folk bedst muligt velkommen indenfor, ligesom der er mange nye praktiske tiltag, man skal finde løsninger på og som kræver nye tiltag.

Det har betydet, at mange virksomheder har brugt de sidste mange uger og måneder på at finde ud af, hvordan man indretter faciliteterne bedst muligt til, at hverdagen igen kan fungere på den mest optimale måde. Nogle steder har det krævet, at man har tænkt i nye baner og har investeret i nyt og smart praktisk udstyr.

Annonce

En tablet holder er blevet centrale i mange virksomheder

I de sidste måneder har vi set, hvor afgørende digitale løsninger og muligheder er for, at tingene har kunne fungere, og mange har fundet nye praksisser i de digitale hjælpemidler. Andre har samtidigt også fået øjnene op for, hvilke muligheder digitale løsninger har givet os, og derfor udvider og udvikler mange virksomheder også på deres digitale praksisser.

I mange virksomheder er en tablet holder eller tablet stand derfor blevet helt centrale redskaber, når man for eksempel tager imod og registrerer gæster og besøgende, eller når man skal have en tablet placeret et centralt sted, hvor medarbejdere eller besøgende kan aflæse informationer og nyheder om tiltag.

En iPad holder eller en tablet stand fungerer nemlig helt upåklageligt, når man vil have en tablet eller iPad placeret et centralt sted uden, at det kræver, at en medarbejder holder den eller gentagne gange skal finde den frem og pakke den væk. Det er smart, og derfor investerer mange virksomheder også i tablet holdere i disse tider.

Private bruger også tablet holdere

Der er også mange private, der bruger og har fået øjnene op for, hvad en iPad holder eller en tablet stand kan i husstanden. Dette skyldes ikke mindst, at mange har deltaget i utallige digitale møder hjemmefra det seneste år, ligesom andre har tilbragt ualmindeligt mange timer i eget hjem, og derfor har fundet på nye løsninger.

For eksempel anvender mange en tablet holder til bord eller en tablet vægholder i køkkenet, hvor man hurtigt kan sætte sin tablet op og streame nyheder eller ens favorit serie eller program, når man skal i gang med madlavningen eller andre praktiske gøremål i køkkenet. På den måde har mange begge hænder frie samtidigt med, at man kan være underholdt.

En tablet holder til bord er også oplagt, når man skal deltage i online møder, da iPad'en eller tabletten derfor kan stå selv uden, at man skal holde ved den og uden, at man får rystet den en helt masse til gene for dem, der ser med på den anden side af skærmen.

En tablet holder tjener derfor mange anvendelige formål både i erhvervslivet men også i private sammenhænge, og derfor har mange også investeret i en tablet holder indenfor de seneste måneder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.