Annonce
Kultur

Vi elsker 90'erne afslører navne - men ikke spillesteder

Coolio, der fik et megahit med "Gangsta's Paradise" i forbindelse med filmen Dangerous Minds, er at finde på "Vi elsker 90'erne" næste år. Arkivfoto: Scanpix
Annonce

Holstebro: Kan du lide "Gangsta's Paradise" eller "God is a DJ", så er der mulighed for at høre numrene på en scene næste år - et sted i Danmark...

"Vi elsker 90'erne", der endnu ikke har meldt ud, om Holstebro for fjerde år i træk vil indgå i turnéplanen, afslørede tirsdag eftermiddag nogle af næste års hovednavne. Rapperen Coolio, Maxi Jazz fra Faithless og boybandet East 17 er offentliggjort, og navnene kommer med et stemmeseddel:

- Vi lover det største, dyreste og vildeste "line up" nogensinde. Hvilket kræver en del af værtsbyerne. Så dette er en stemmeseddel, hvor I kan tilkendegive, hvilke byer, I gerne vil have, vi besøger, skriver Vi elsker 90'erne på Facebook.

Hovedmanden bag festivalen, Riffi Haddaoui, har tidligere rost Holstebros afvikling af koncerterne, men samtidig understreget, at der er brug for flere gæster, hvis byen skal kunne hamle op med de større byer.

- Nu vil vi se tiden an i to til tre uger og dernæst finde ud af, om Holstebro giver mening for os. Der er ingen tvivl om, at hele "Vi elsker"-karavanen elsker Holstebro, byens gæstfrihed og så videre, så vi må håbe og krydse fingre for, at byen også er på turnéplanen i 2020, sagde han for en uge siden til avisen.

Annonce

Faithless - God is a DJ

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce