Annonce
Kultur

Vi elsker 90'erne afslører navne: - Det er det tredje mest ønskede navn

Det finske band Bomfunk MC's storhedstid var fra 1999 til 2005. Her ses gruppen optræde på den hedengangen festival Midtfyns Festival i år 2000. Arkivfoto: Thomas Sjørup
Et par tunge drenge og et par boy bands slutter sig til det program, som i år kommer til Holstebro.

Holstebro: Youtubes video-tæller viser 176 millioner visninger, selvom nummeret er fra 1999 - og selvom Youtube først opstod i 2005.

Bomfunk MC's "Freestyler" er stadig et efterspurgt hit. Blandt Youtube-brugere - og blandt publikum til Vi elsker 90'erne.

- Det er det tredjemest efterspurgte navn, når vi har spurgt de besøgende om, hvem de helst vil se til Vi elsker 90'erne, siger arrangør af festivalen i Holstebro, Jan Nonboe.

Mandag formiddag afslørede festivalen desuden, at Haddaway samt boy bandsene A1 og 5ive indgår på plakaten den 29. august.

Haddaway, der især er kendt for "What Is Love" fra 1993, har tidligere gæstet Vi elsker 90'erne.

Den landsdækkende festival har undertitlen "og det bedste fra 00'erne", og her indfinder det britisk-norske band A1 sig. Gruppen brød godt nok igennem i 1999, men succesen varede i de følgende år, der i Storbritannien blandt andet bød på to hits, som havnede på førstepladsen over de mest solgte singler.

Britiske 5ive opløste derimod sig selv i 2001 efter blot fire år sammen. De nåede at sælge ti millioner plader på verdensplan. Siden er gruppen imidlertid genforenet, og det kommer Holstebro altså til at bevidne senere i år.

Annonce

De øvrige navne

Følgende navne er allerede afsløret til årets Vi elsker 90'erne:

- Maxi Jazz (Faithless)

- Antiloop

- Coolio

- Cascada

- Boyzlife

- Captain Hollywood Project

- 2 Unlimited

- DJ SASH!

- Robin S

- Brooklyn Bounce

- Darren Bailie of the Guru Josh Project

- East 17

Bomfunk MC's

A1 - Everytime

Five - Everybody Get Up

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce