Annonce
Struer

Vi bruger selvfølgelig energivenligt lys på grøn strøm

Struer Energi har sat lys på administrationsbygningen for at være med til at gøre det til en god oplevelse at ankomme til Struer med enten tog eller bus. Privatfoto
Nu skal det være synligt, at det er Struer Energi, der leverer den grønne strøm og varme til borgerne i Struer.
Annonce

Struer: Struer Energi leverer både el og varme til langt de fleste husstande i Struer og nærmeste omegn. Noget de fleste blot registrerer, når regningen skal betales, og i værste fald, hvis varmeforsyningen svigter, og huset bliver koldt, eller lyset går ud, og gåsen i den fyldte kummefryser begynder at tø op længe før, det bliver jul.

Struer Energi er som virksomhed lidt usynlig i den pulserende dagligdag, og politikerne i byrådet har derfor opfordret direktionen i det kommunalt ejede forsyningsselskab til at lægge en ny strategi for at komme ud over rampen.

- Vi har arbejdet med en ny virksomhedsstrategi, der på mange måder tilgodeser den af byrådet godkendte ejerstrategi samt de udfordringer, der er indenfor forsyningsområdet, fortæller direktøren for Struer Energi, Claus Mogensen, som vil være klar til at fortælle meget mere om indholdet engang til januar under det nye slogan for virksomheden: "Struer Energi - dit lokale grønne valg".

Men han vil gerne allerede nu løfte sløret for en del af strategien, som går ud på at gøre Struer Energi mere synlig.

- Vi vil gerne styrke kommunikationen omkring Struer Energi, vores produkter og give noget tilbage til vores ejere, som er alle borgere i kommunen, fortæller han.

- Vi vil gerne være med til at skabe ekstra interesse for Struer, forklarer han.

Blandt andet ved at få sat lys på Struer Energis markante administrationsbygning, så det på den måde medvirker til at gøre det til en god oplevelse at ankomme til Struer med enten tog eller bus her i de mørke vinter-måneder.

- Vi har selvfølgelig valgt energivenligt LED-lys, og al den strøm, vi forbruger og sælger i koncernen, er produceret på vind-energi. Så det belaster ikke CO2 regnskabet, forsikrer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Annonce