Annonce
Lemvig

Veteranbiler i bybilledet

Flotte veteranbiler kan lørdag den 15. juni opleves i bybilledet i Lemvig. Foto: Lidenlund Veteranbilklub
Lidenlund Veteranbilklub afholder det årlige Lidenlundløb for veteran- og klassiske biler lørdag den 15. juni fra kl. 9.00 til 17.00.
Annonce

LEMVIG: Lidenlundløbet i sin nuværende form blev startet op i 2014 og har været kørt hvert år siden.

Der er sendt indbydelser ud til Dansk Veteranbil Klub, Thy Veteranbil Klub, MG Midt-Vest og Skodaklub Danmark, så der forventes cirka 40 biler på Kirketorvet. Det bliver de biler, man kender fra bybilledet i 60'erne og 70'erne, der kommer til at dominere billedet - samt sportsvogne og amerikanerbiler fra samme periode, men importeret i nyere tid.

Bilerne ankommer til Kirketorvet i tidsrummet mellem kl. 9.00 og 9.30. De kører ind fra Søndergade. Torvet vil være afspærret for anden trafik i tidsrummet kl. 7.00 til 12.30. Fra kl. 10.00, når alle bilerne er på plads, uddeles der stemmesedler til publikum, så de kan være med til at stemme på Årets Lidenlundbil. Stemmesedlerne afleveres i stemmeboksen ved Tante senest kl. 11.30, hvor stemmesedlerne tælles op. Der trækkes lod om en flaske rødvin blandt dem, der har stemt på årets bil. Kl. 12.00 uddeles der præmier. Der er en pokal til den bil, der har fået flest stemmer. Efter præmieoverrækkelsen forlader bilerne Kirketorvet gennem Vestergade og kører ud til høfde Q i Fjaltring, hvor den medbragte mad nydes.

Herefter går turen til Lemvig Strand Camping, hvor bilerne udstilles mellem kl. 15.00 og 17.00. Her vil gæsterne på pladsen få mulighed for at stemme på årets bil. Også her er der en pokal til den vindende bil. Dog bliver denne pokal stående på pladsen med indgravering af vinderens navn og bilmærke.

Lidenlundløbet afvikles i samarbejde mellem Lidenlund Veteranbilklub, event- og handelschef Mai Lindgaard, Lemvig Handel og Lemvig Strand Camping.

Som et nyt indslag til arrangementet vil der fra kl. 11 til kl. 12 være mulighed for, at interesserede børn kan køre bilræs i en børne-el-biler på Torvet.

Der vil også være mere specielle biler i Lemvig til dette løb. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Værktøjstyven kom på knallert

Struer

Knallerter kørte også ræs

Annonce