Annonce
Holstebro For abonnenter

Vestjysk gourmetrestaurant: Man skal altså ikke sidde og være bange for at spilde på dugen

Restaurantchef Mikkel Sørensen, der her svinger en af de hvide duge på plads, har allerede været i ilden som vært, selvom det først er i aften, at N. V. Tasting åbner officielt. - Vi havde så stor efterspørgsel, at vi besluttede at lave en pre-opening i efterårsferien, hvor vi faktisk havde fuldt hus onsdag og fredag, fortæller han. Foto: Johan Gadegaard
Det tager mellem tre og fire timer at nyde 17 serveringer på N. V. Tasting, der officielt åbner i aften på herregården Nørre Vosborg. Middagen skal nemlig ikke "jappes igennem", men være en hyggelig oplevelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce