Annonce
Erhverv

Vestjysk Bank: Vi kan ikke forære bygningerne væk

Jan Ulsø Madsen: Jeg har set, der er kulturinstitutioner, der er interesseret, og dem vil vi tale med, hvis de henvender sig. Arkivfoto: Ole Mortensen.
Vestjysk Bank har henvendelser på hovedsædet, men der er endnu ikke nogen, man taler alvorligt med om køb

Lemvig: - Jeg har hørt og læst om debatten i Lemvig, men det er ikke således, at vi kan forære vores bygning væk til en lav pris.

Bankdirektør Jan Ulsø Madsen, Vestjysk Bank, er klar i mælet, når han bliver spurgt til, om Lemvig Kommune eller kommunens kulturinstitutioner kan købe hovedsædet til en favorabel pris, så der kan indrettes for eksempel museum, bibliotek og turistinformation.

-Banken har jo aktionærer, der forventer, at vi sælger bygningen til en fair pris, så vi kan naturligvis ikke gå ind i at overdrage den til andre til en mindre pris, end vi kan opnå for den til andre, siger bankdirektøren.

Annonce

Har henvendelser

Jan Ulsø Madsen siger, at der har været henvendelser fra forskellig side, hvor man vil finde ud af, hvad de store bygninger kan bruges til.


Banken har jo aktionærer, der forventer, at vi sælger bygningen til en fair pris

Jan Ulsø Madsen, bankdirektør, Vestjysk Bank


- Men der er endnu ikke noget, der på nuværende tidspunkt ser ud til at ende med en aftale. Det må vise sig. Jeg ser for Lemvig Kommunes skyld gerne, at der kommer arbejdspladser til byen, når vi sælger. Men jeg har også set interesse fra kulturinstitutioner, og dem vil vi naturligvis også tale med, hvis de henvender sig.  Vort mål er at sælge bygningen, hvor vi kan få et langt lejemål til vor Lemvig-afdeling i stueetagen, siger Jan Ulsø Madsen.

Han kan ikke sige noget om det prisleje, der vil være for et salg.

- Det vil afhænge af så meget, og det vil vi gå dybere ind i, når der står seriøse købere. Jeg kan ikke komme et cirka-tal, som jeg kan indvi offentligheden i, siger Jan Ulsø Madsen, som er den person, man skal kontakte, hvis man er interesseret i bygningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce