Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

Mathilde Toft Bro og resten af Verdensholdet startede turnéen med en opvisning i blandt andet Lemvig i efteråret. Fredag aften gæster de Gråkjær Arena efter en rejse jorden rundt. Foto: Morten Stricker
Mathilde Toft Bro fra Lemvig er sammen med resten af verdensholdet tilbage i det vestjyske, hvor de indledte deres store turné. Showet er blevet udviklet siden dengang, og det glæder hun sig til at vise publikummet.

Holstebro: De havde et af deres første show i Lemvig, inden de begav sig ud på en verdensomrejse, der blandt andet førte DGI's Verdenshold forbi Dubai, Sydkorea, Columbia og USA.

Fredag aften er Verdensholdet tilbage i Holstebro, når de gæster Gråkjær Arena som en del af deres Danmarksturné, som afslutning på deres lange rejse. Det er nogle af landets absolut bedste gymnaster som kommer til byen, og traditionen tro er det både med stortrampolin, håndredskaber og koreografier i højeste klasse.

Det er også med lokale aktører på holdet, blandt andet Mathilde Toft Bro, som er fra Lemvig, men bor i Holstebro. Hun er dermed tilbage på sin egen hjemmebane.

- Det er dejligt at være i Danmark igen, og jeg glæder mig til at kunne vise alle de nye elementer, vi har fået ind i showet på vores rejse. I forhold til opvisningen i Lemvig, før vi rejste afsted, så er der selvfølgelig nogle ting, der går igen, men også en masse nyt, som publikum i Danmark ikke har set før, fortæller Mathilde Toft Bro.

Holdet er i gang med sin Danmarksturné, som de nu er cirka midtvejs med. De slutter af den 28. maj i Operaen i København, og de afrunder dermed den store turné, som de har været på både i indland og udland siden september sidste år.

- Rejsen har været lang, men også en super fed oplevelse. Jeg tror slet ikke, det er faldet ind endnu, alt det vi har oplevet, siger Mathilde Toft Bro.

Showet, som går under navnet NAMUH, starter fredag aften klokken 19.30.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Speedway

Fik frataget finaleløb: Jeg må indrømme, at jeg er rasende

112

42-årig sigtet for blufærdighedskrænkelse

Navne For abonnenter

Efter hjerneblødning: - Jeg havde aldrig tænkt over, at livet kunne blive ændret så pludseligt

Kultur

Venø Festival fik sin dåb: Strømsvigt og regnvejr, men glade gæster

Holstebro

Bedre mobildækning til Sørvad

112

Amok i nat: Stjal teleskoplæsser, spiddede bil og fortsatte ind i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nordea-fonden siger stop for Lemvig prisen

Struer

Nu svømmer de igen fra Venø til Humlum

Annonce