Annonce
Kultur

Verdensballetten til Nr. Vosborg med seksstjernet anmeldelser

Verdensballetten viser en anmelderrost forestilling på Nr. Vosborg søndag 4. august. Pressefoto

Nr. Vosborg: Når Verdensballetten søndag 4. august kommer til Nr. Vosborg er det med et nyt program og med flotte anmeldelser i bagagen.

Programmet har deltagelse af dansere fra tre af verdens mest prestigefulde kompagnier: Mariinskij Balletten fra St. Petersborg, The Royal Ballet of London og Statsballetten fra Berlin.

Syv af verdens mest berømte solodansere og ballerinaer vil sammen med danske musikere og Thisted Kirkes Drenge- og Mandskor giver forestilling på scenen som bygges foran Nørre Vosborgs vartegn, det historiske tårnhus.

På programmet er blandt andet en ny ballet, skabt til årets forestilling med titlen “The Three", kreeret af den kun 23-årige danske koreograf Tobias Praetorius. Balletten er skabt til Jakob Gades “Tango Jalousie”.

For første gang i Verdensballettens historie er der også kor på scenen. Det er Thisted Kirkes drenge- og mandskor, der er et af Danmarks bedste drengekor.

Dagen indledes med en masterclass på balletskolen og musikskolen i Holstebro, hvor Verdensballettens kunstnere giver deres viden og erfaring videre til morgendagens stjerner. Resultatet af denne masterclass vil kunne ses om aftenen på Nørre Vosborg, hvor forestillingen indledes med en lille opvisning med de lokale balletelever fra Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce