Annonce
Struer

Ventetiden skal ned nu - PPR vil ansætte ekstra psykolog

Der sker nu noget hos PPR i Struer. Arkivfoto: Tommy Kofoed
Der ser ud til at være en løsning på vej i forhold til den 12 måneder lange ventetid på en udredning hos PPR i Struer Kommune.
Annonce

Struer: Vi har nu efterhånden flere gange beskrevet problematikken med, at der aktuelt er 12 måneders ventetid på en Pædagogisk Psykologisk Vurdering hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Struer Kommune.

En situation, ingen er tilfreds med, og der lyder nu også til at være indtil flere løsninger på vej.

Tine Hammer, der er centerchef i Struer Kommunes børne- og familiecenter, forklarer, at der er blevet slået en ekstra psykologstilling op - et årsvikariat - for at imødekomme den øgede efterspørgsel på vurderinger hos PPR og gøre noget ved ventetiden.

Derudover er der omlagt nogle arbejdsgange og opgaver internt i PPR i Struer, som betyder, at psykologerne fokuserer deres tid på udredninger, og andre faggrupper må så tage mere over i forhold til eksempelvis rådgivende samtaler i skoler og dagtilbud.

Annonce

Lægger sig i selen

Medarbejderne hos PPR i Struer er ligeledes blevet inddraget i planlægningen af, hvordan de mener, der kan arbejdes smartere, og hvordan man fremadrettet kan imødekomme opgaverne.

- Vi er også i gang med at planlægge nye samarbejdsformer med skoler og dagtilbud i forventning om, at det kan reducere antallet af indstillinger, men det er ikke noget, man lige fikser fra den ene dag til den anden, siger Tine Hammer.

Hvornår en ny medarbejder kan begynde hos PPR, ved centerchefen ikke endnu, men der har allerede været henvendelser angående stillingsopslaget.

- Ventetiden er blevet for lang, så vi lægger os virkelig i selen for at få gjort noget ved det, siger Tine Hammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce