Annonce
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Landbrugsforeningen Agerskovgruppen arrangerede traktor-demonstration i sympati med minkavlere. Foto: André Thorup
Annonce

Læserbrev: Ved traktor- og fiskekutter træffet, arrangeret af Agerskovgruppen i forståelse med Bæredygtigt Landbrug, var sloganet: "I morgen bliver det os". Det stod der på en af plakaterne, hæftet på de mange enorme, dyre traktorer, der hørmede diesel ud over landet.

Men påstanden om, at det i morgen bliver nogle andre, kan man roligt sige ikke passer. Ikke medmindre de demonstrerendes køer, grise eller rødspætter får corona.

Lars Løkke Rasmussen (V) besteg talerstolen ved traktorhjul så store som rundetårn og udlevede sin forargelse.

Gu’ er det fjoget, at regeringen laver noget uden lovhjemmel eller begår dumheder. Som i Løkkes mange år i toppolitik, hvor Danmark gik i krig på tvivlsomt grundlag, SKAT blev snydt for milliarder, Udkants-Danmark blev gjort til en rådden banan, og Løkkes integrationsminister handlede i strid med lov og ret og løj for Folketinget, uden at Løkke Rasmussen dengang fik en prop.


Det er nu en godt uge siden, men bismagen fortager sig ikke. Ej heller ubehaget, da Støjbergs slumsøster Pernille Vermund (NB) i minkdrabet mente at genfinde Auschwitz

Ejgil Noer, Holstebro


Mens Løkke legede Trump i slipstrømmen af traktorudblæsning og smitterisiko fra uoverskuelige mængder af manglende mundbind, gik Inger Støjberg (V) som bekendt skridtet videre i kravet om at dræne sumpen for Mette Frederiksen (S). Det sagde Støjberg, der selv har siddet og forsuret den i årevis.

Hendes formand, Jakob Ellemann-Jensen, der kommer fra et pænt hjem med gode demokratiske værdier og rod i demokratisk debatform, fik på sin egen kejtede facon mandet sig op til familiestandarden og bemærkede så kringlet som gørligt, at Støjbergs mening, som han – formentlig som rigets eneste – ikke selv havde hørt hende udtale, ikke var Venstres. Så nu er der igen ballade i det splittede parti med den tvetungede ledelse.

Frygten for grundlovsbrud er prisværdigt, men ikke just overbevisende, når det ikke er det.

Endnu mindre når venstrefolk med bagage af fup og gamle aviser stabler sig op og spiller hellige. Det er nu en godt uge siden, men bismagen fortager sig ikke. Ej heller ubehaget, da Støjbergs slumsøster Pernille Vermund (NB) i minkdrabet mente at genfinde Auschwitz. Eller plakater med statsministeren i Naziuniform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Boykot Vinter-OL i Beijing 2022

Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce