Annonce
Struer

Venstre kører kandidater i stilling på mandag

Venstre får nu sat navne på partiets kandidater til kommunalvalget, som bliver afviklet til november, og partiets borgmesterkandidat, Mads Jakobsen, har en klar forventning om at få flere med på listen end sidst. Foto: Johan Gadegaard
"13 kandidater i 2017 var for lidt. I år skal vi have flere med på listen", mener Venstres borgmesterkandidat, Mads Jakobsen.
Annonce

Struer: Venstres vælgerforeninger i Struer Kommune lægger an til at få sat navn på samtlige partiets kandidater til kommunalvalget, som bliver afviklet 16. november.

Det eneste, der indtil videre ligger fast, er, at Mads Jakobsen fra Fousing genopstiller som partiets borgmesterkandidat.

Dette blev afgjort allerede under en generalforsamling i Venstres Kommuneforening i 2020.

Nu har han en forventning om, at de enkelte partiforeninger vil være med til at sikre ham et solidt fundament med lidt flere kandidater på listen end sidst.

- Under den sidste valgkamp op til valget i 2017 havde vi kun 13 kandidater på listen, og vi gik ind i valgkampen med ni pladser i byrådet. Så det var simpelthen for lidt, mener Mads Jacobsen med en forventning om at få flere med på et nyt hold fra Venstre i år.

- Jeg har selv fået en del opringninger fra nogle gode kandidater, som gerne ville høre lidt mere om, hvad det ville indebære, hvis de lod sig opstille og skulle ud i en valgkamp, fortæller han uden at ville nævne navne.

Annonce

Opstillingsmøder

På den front holder han kortene tæt ind til kroppen, og det samme gør alle de fire formænd for Venstres partiforeninger i Struer Kommune.

I vælgerforeningen for Venstres medlemmer i Struer-Gimsing og Hjerm bliver det hele afgjort på mandag.


Jeg har selv fået en del opringninger fra nogle gode kandidater, som gerne ville høre lidt mere om, hvad det ville indebære, hvis de lod sig opstille og skulle ud i en valgkamp.

Mads Jakobsen (V), borgmesterkandidat, Venstre.


Det samme er tilfældet på Thyholm, hvor vælgerforeningen har mulighed for at få fire kandidater med på listen, og i Langhøj-området, hvor den lokale vælgerforening også har mulighed for at få fire med på listen, er der indkaldt til et virtuelt opstillingsmøde 2. marts.

- Vi har tre gode kandidater, som gerne vil lade sig opstille, og plads til en mere, fortæller Christen Bjerrum, som er formand for Langhøj Venstre.

I Resen-Humlum venter Venstres lokale vælgerforening med at tage stilling til engang i løbet af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce