Annonce
Struer

Venstre har nu fordelt sine formandsposter i det nye byråd - se hvem det blev

Mads Jakobsen (V) har valgt et par gamle kendinge, når det kommer til Venstres formandsposter i det nye byråd. Foto: Johan Gadegaard
Kommende borgmester Mads Jakobsen har sat sit formandshold, og det er ikke helt forkert at sige, at han har valgt at spille med sikre kort.

Struer: Onsdag eftermiddag mødtes Venstres nye byrådsgruppe for at få sat navne på en række vigtige poster i det kommende byråd, hvor borgmesteren jo altså hedder Mads Jakobsen (V).

- Jeg har haft en grundig drøftelse med gruppen om, hvordan vi sætter holdet, begynder Mads Jakobsen, som kan fortælle, at der nu er styr på langt hovedparten af posterne.

Teknik-, miljø- og klimaudvalget har i denne periode Venstres Marianne Bredal for bordenden, og der bliver hun siddende også i den kommende byrådsperiode.

Annonce

- Vi har kigget efter, hvor vi har stærke kort at spille, og vi vil gerne have teknik-, miljø og klimaudvalget, fortæller Mads Jakobsen:

- Der bliver rigtig meget at tage sig til med sagsbehandlingstider, servicekulturen og samarbejdet med erhvervslivet.


Vi har fået rigtig mange dygtige folk ind. Stærke kort, men Steen og Marianne har også erfaring, og vi skal tage tøjlerne fra dag et.

Mads Jakobsen (V), kommende borgmester, Struer


I social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget, hvor Anne Kristine Bøge Petersen fra SF lige nu er formand, bliver det Venstres Steen Jakobsen, som skal lede slagets gang fremover.

Fedt at gå på arbejde

- Det er et kæmpestort område, og vi er optaget af at få kigget ind i sygefravær og den arbejdskultur, vi har i hjemmeplejen, forklarer Mads Jakobsen:

- Det skal være fedt at gå på arbejde i Struer Kommune, og så skal vi have jobcenteret til at køre efter den plan, der er lagt spor ud for.

Alt dette er der behov for en med erfaring og politisk tæft til, og det har Steen Jakobsen ifølge sin formand.

Venstres Steen Jakobsen (t.h.) kan nu også smile over en formandspost i det kommende byråd. Foto: Johan Gadegaard


- Og så er der nogle synergier op imod det regionale, siger Mads Jakobsen:

- Vi har fået rigtig mange dygtige folk ind. Stærke kort, men Steen og Marianne har også erfaring, og vi skal tage tøjlerne fra dag et. Det er den prioritering, jeg har gjort.

Det er da også Marianne Bredal og Steen Jakobsen, som sammen med Mads Jakobsen tager plads i det kommende økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalg for Venstre.


- Så er jeg optaget af, at de kandidater, som har opnået valg i øvrigt, får opgaver, de interesserer sig for, og det ser ud til, at vi også kan få til at gå op, forklarer Mads Jakobsen.

Annonce

De nye ansigter

Tim Pindstofte, der fik et rigtig flot valg i Hjerm for Venstre og er ny i byrådet, bliver næstformand i kultur- og fritidsudvalget, hvor Socialdemokratiet har fået formandsposten.

Morten Graversen, der også er ny for Venstre i byrådet, bliver næstformand i børne- og uddannelsesudvalget, hvor der også skal sidde en socialdemokrat for bordenden.

Derudover bliver Tim Pindstofte næstformand i Struer Energi, hvor konservative Kjeld Graversgård har fået formandsposten.

- Det er også en anerkendelse af hans (Tim Pindstoftes, red.) formidable valgresultat. Det må man bare tage hatten af for, siger Mads Jakobsen.

Formand for børn og unge, som beskæftiger sig med tvangsfjernelser, bliver advokat Karsten Hjorth, som også er ny mand i byrådet for Venstre.

- Han er knivskarp på jura og en gennemført dygtig fyr, fortæller Mads Jakobsen.

Socialdemokraterne mødes ifølge John Christoffersen, som var partiets borgmesterkandidat, på tirsdag for at få fordelt deres formandsposter.

Annonce
Sport

Cheftræner sygemeldt på ubestemt tid med stress - Uhrenholt tager over

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Mysteriet i Mejdal: De er de mest vaccinerede og de mest smittede

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Struer

Georg kom på tidlig pension: - Jeg er sgu slidt

Vestjylland

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Struer For abonnenter

Panik i venteværelset: Lægen lukker, hvad gør vi nu?

Struer

Se video: - Jeg tænkte med det samme, hvad er oddsene lige for, at det skulle ramme her i landsbyen?

Struer

Mistanke om Omikron-smitte på landsbyskole: Klasse sendt hjem sammen med halvdelen af lærerstaben

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Erhverv

Bagermester i kovending: Åbner igen med det samme

Erhverv For abonnenter

Tre brud på tre år: - Jeg tror, det er vigtigt, at man nyder at leve livet, når man er her. Det lyder så fint, men jeg mener det faktisk alvorligt

Holstebro

Nyvalgt byråd ramt af corona til første møde: To måtte blive hjemme

Annonce