Annonce
Lemvig

Vender hjem til Thyborøn for at starte egen frisør-salon

Fie Froholt starter som selvstændig frisør i Thyborøn 1. december. Foto: Lars Kamstrup
Frisør Fie Froholt åbner i Bredgade i Thyborøn 1. december. Det bliver en miljøvenlig salon, og hendes store passion er at farve hår.
Annonce

Thyborøn: 1. december åbner ny frisørsalon i Bredgade i Thyborøn. Det er Fie Rimmer Froholt Pedersen, der åbner sin salon med navnet Frisør Fie Froholt.

Fie Froholt vender dermed tilbage til sin fødeby for at starte som selvstændig med egen salon.

- Jeg blev opfordret til det, og jeg kan også se, der er plads til endnu en frisør-salon i byen. Engang var der otte frisører i Thyborøn, og nu bliver jeg nummer tre, så der skulle være kundegrundlaget til det, siger Fie Froholt, mens hun gør klar til åbningen i ejendommen Bredgade 9.

Hun bor sammen med sin kæreste Dennis Nymann Kristensen i Århus. Hun stammer fra Harboøre, så når han er færdig med sin uddannelse, kan de flytte til lokalområdet. Indtil videre bor Fie Froholt hos sine forældre i denne tid, hvor hun skal starte egen virksomhed.

Annonce

Passion at farve hår

Fie Froholt er student fra Lemvig Gymnasium. Hun rejste til Horsens for at få en elevplads som frisør. Hun var i fire år hos Frisør Morgenhår, inden hun tog sin svendeprøve.  Siden har hun arbejdet hos Frisør Træholt i Viby.

- Hus Frisør Træholt har jeg udviklet mig meget som frisør. I november 2018 tog jer en Color Master eksamen hos L'Oreal Profesionnel, som jeg bestod med guld. Jeg valgte at tage den  eksamen, fordi jeg ville højne mit niveau som colorist, og fordi jeg ikke ønskede at gå på kompromis med mine farve-resultater. Jeg har derfor fuldstændig styr på min farve-teori, de forskellige farvesystemer samt farveteknikker, forklarer Fie Froholt.

Det er netop hendes store passion at farve hår.

- Det gælder alt fra de klassiske farver og reflekser til den smukke balayage teknik samt store farveskift fra for eksempel mørkt til lyst hår.

Annonce

Miljøvenlig salon

Hendes koncept i salonen vil være luksuriøst velvære, miljøvenligt og lækkert hår.

Netop miljøet vil hun markere sig på.

- Jeg synes ikke, man i 2020 kan åbne en salon, hvor man ikke tænker på miljøet. Jeg er ikke en grøn salon, men miljøvenlig. Det kan man se på de produkter, jeg har valgt, som er baseret på biodynamiske, økologiske, veganske og fairtrade ingredienser. Emballagerne er genanvendelige og nedbrydelige.


Jeg sætter pris på at have god tid til kunderne og lægger vægt på faglig dygtighed. Kunderne skal have den bedste behandling, rådgivning og oplevelse hos mig.

Fie Froholt, frisør, Thyborøn


- Farvesystemerne er fra L'Oreal, der også går ind for at løfte udfordringen med klimaforandringer og uligheder i verden. De tager et bæredygtigt ansvar, og det kan man se på deres produkter.

Fie Froholt har indrettet en moderne salon med smukt interiør, massagestol, og så vil der være en positiv stemning.

- Jeg sætter pris på at have god tid til kunderne og lægger vægt på faglig dygtighed. Kunderne skal have den bedste behandling, rådgivning og oplevelse hos mig.

Frisør Fie Froholt tilbyder dame-, herre- og børneklip. Dertil kommer farve/refleks- og permanent-behandlinger samt bryn og vipper.

- Jeg har taget et kursus i klip og styling af naturkrøller med Curly Cut-produkter, fortæller Fie Froholt.

Der var planlagt åbningsreception lørdag den 28. november, men grundet Covid-19 og forsamlingsforbuddet er dette arrangement aflyst. Salonen vil i stedet holde åbent fra kl. 9:30 til kl. 13:00. Der vil ikke blive udført behandlinger eller serveret drikkevarer eller mad, men der vil være mulighed for at komme forbi og se salonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Opdateret: Ung mand snublede på tag

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce