Annonce
Struer

Venø Festival bliver del af Venøboen

Venø Festival vil i løbet af 2021 blive en del af beboerforeningen Venøboen for at komme tættere på lokalsamfundet. Arkivfoto

Venø: Indtil nu har Venø Festival, der fandt sted for første gang sidste år, fungeret som en selvstændig forening med eget CVR-nummer, men det bliver der formentlig ændret på i det kommende år .

Efter eget ønske kommer Venø Festival efter planen ind under beboerforeningen Venøboen, hvilket fremgik af et nyligt møde i beboerforeningen.

- Vi vil gerne lave en god festival, og er ikke så interesserede i at drive en forening med generalforsamling, men i stedet koncentrere os om selve festivaldelen, forklarer formand for Venø Festival, Sidsel Munkebo Hansen.

I den nye konstellation vil det være Venøboen, der ejer Venø Festival, og også dem, der afholder arrangementet, men for deltagerne kommer man ikke til at mærke noget til det, ligesom dem, der indtil videre har arrangeret Venø Festival kommer til at fortsætte med det som arrangørgruppe.

- Vi får bare et større ejerskab og forhåbentlig en tættere tilknytning til venøboerne, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Ændringen kommer til at træde i kraft i løbet af 2021, når foreningen Venø Festival er blevet opløst på en ekstraordinær generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce