Annonce
Kultur

Venø Festival annoncerer flere navne

Venø Festival skruer op for musikprogrammet med to nye navne og flere i vente. Arkivfoto: Jan Briks Madsen
En veletableret musiker og en upcoming artist melder sig under fanerne til dette års Venø Festival
Annonce

Venø: Folkene bag Venø Festival har offentliggjort yderligere to navne, der skal spille til festivalen, der løber af stablen 17.-19. juli på campingpladsen på Venø. Et relativt nyt spire i den danske musikbranche og så et relativt kendt navn. Den sidste er Mikael Simpson.

- Vi har først og fremmest valgt at booke Mikael Simpson, fordi han er enormt dygtig, og fordi han lavede noget helt nyt med sin måde at lave elektronisk musik på, da han startede. Det kan virkelig noget, siger formanden for Venø Festival, Sidsel Munkebo Hansen, der er meget begejstret for bookingen.

Det er nemlig noget, de har arbejdet på et stykke tid.

- Mikael Simpson er en enormt interessant kunstner. På Venø Festival vil vi gerne have fokus på musikere, der har noget på hjerte, og det må man sige, at han har.

Udover at lave musik er Mikael Simpson også vært på P6 Beat med programmet Formiddag med Simpson, og formanden for Venø Festival er derfor overbevist om, at han falder i deres målgruppes smag.

På Venø Festival vil vi gerne have fokus på musikere, der har noget på hjerte, og det må man sige, at han har.

Sidsel Munkebo Hansen, Venø Festival, om Mikael Simpson

Annonce

Lækker soul

Den næste kunstner er ovre i en helt anden genre, nemlig R&B. Den blot 19-årige Josephine Bovién har på kort tid markeret sig som en stærk R&B-artist i Danmark, og hendes tekster handler om alt fra race og kærlighed til sex.

Hun spillede sidste år på Spot Festival i Aarhus, og senere i år får hun lov at stå på Roskilde Festivals Rising Scene.

- Hendes musik er soul og virkelig lækker. Hun er sådan en, man godt kunne forestille sig har en strålende karriere inden for musik foran sig, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Der er mere musik i vente fra festivalen, der også kan melde om et foreløbigt fornuftigt billetsalg, hvor omkring 1/3 af billetterne er blevet solgt.

Arrangørerne kan også se, at mange af dem, der køber billetter, er gengangere fra sidste år, og at der blev købt billetter, inden der overhovedet var blevet annonceret nogen kunstnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce