Annonce
Holstebro

Velkommen tilbage på biblioteket

De såkaldte "gamergulve" vil atter være tilgængelig på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek. Foto: Holstebro Bibliotek
Annonce

Holstebro: Er det okay at printe? Kan man stadig låne brætspil?

Spørgsmålene har været mange i denne tid.

Men efter myndighedernes seneste udmeldinger kan borgerne nu stort set benytte bibliotekerne, som de plejer, lyder det i en pressemeddelelse.

De nye retningslinjer betyder også, at Ulfborg og Vinderup Biblioteker nu åbner for selvbetjeningstid, og derfor bliver det muligt fra mandag den 29. juni at lukke sig selv ind på biblioteket fra klokken 7 til 22 hver dag.

Børnebiblioteket i Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek åbner de populære ”gamergulve” igen. Dog med den ændring at en svaber vil stå klar, så gulvet kan blive rengjort mellem hvert spil.

Biblioteksmaskotten Læssie trækker i arbejdstøjet igen, og sommeraktiviteterne begynder. Her vil der eksempelvis stå personlige kreaposer klar, så hvert barn får sit helt eget grej til at udfolde sig med.

- Legerummet er omdannet til kreazone i sommerferien, så der er god plads til, at børn kan sidde og bruge fantasien med indholdet i kreaposerne, siger Vita Debel, der er leder for Læring og Udvikling på Holstebro Biblioteker.

Annonce
Annonce
TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce