Annonce
Struer

Varetægtsfængslet for brandstiftelse

Naboerne blev evakueret, men da branden var slukket, kunne de vende hjem. Brandvæsenet fik slukket ilden, så der kun skete skader på lejligheden, hvor den opstod. Foto: Frede Stengaard
38-årig mand sigtet for at have sat ild til sin egen lejlighed i Kirkegade lørdag eftermiddag.
Annonce

Struer: En 38-årig mand blev søndag varetægtsfængslet frem til 12. december, efter at han over for politiet selv havde indrømmet at have sat ild til sin egen lejlighed i Struer lørdag eftermiddag.

Branden opstod i en lejlighed på anden sal i en boligblok i Kirkegade, og da brandvæsenet ankom, blev hele opgangen evakueret, mens branden blev slukket.

Heldigvis kom ingen mennesker til skade, lige som branden kunne begrænses til den 38-åriges egen lejlighed.

Lejligheden stod tom, da brandvæsenet nåede frem, men den 38-årige blev senere truffet på stedet, anholdt og sigtet for branden.

Branden opstod i køkkenet, og det tog en times tid at få branden under kontrol, og derefter kunne de øvrige beboere i opgangen vende tilbage til deres lejligheder, uden at der var sket skader.

Da den 38-årige blev sigtet for brandstiftelse og varetægtsfængslet under et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, kom det frem, at han havde fortalt en af betjentene, der var på stedet, at han selv havde startet branden.

- Det skulle bunde i en frustration over den situation, han er i. Han blev varetægtsfængslet fordi, dommeren fandt, at han kunne finde på at gøre det igen, oplyste Jens Henrik Severinsen til TV MidtVest.

Ud over sigtelsen for brandstiftelse blev den 38-årige også sigtet for trusler mod en betjent, da han blev anholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Høsten skydes i gang om få dage

Annonce