x
Annonce
Struer

Vandt ny kategori ved DM

Christopher Aarlit Bach har haft en travl august med både VM og DM, og nu er han klar til at bruge tid i træningslokalet og finde på nye tricks med fodbolden. Arkivfoto
18-årige Christopher Aarlit Bach fra Thyholm blev nummer tre ved DM i football freestyle, men han vandt til gengæld en ny kategori, hvor det gjaldt om at lave tre tricks i én kombination.

Thyholm: Selv om det ikke lykkedes for 18-årige Christopher Aarlit Bach at forsvare sit danmarksmesterskab i weekenden i football freestyle, så var den unge fodboldjonglør fra Thyholm alligevel ganske godt tilfreds med præstationen, da landets bedste football freestylere var samlet for at afgøre det indbyrdes styrkeforhold.

Christopher Aarlit Bach kom på tredjepladsen i det stærke selskab, og det var marginalerne, der afgjorde, at han ikke kom i DM-finalen for andet år i træk.

- Jeg tabte semifinalen til Simon Larsen, der endte med at blive dansk mester, og det var netop Simon Larsen, som jeg slog i sidste års DM-finale. Vi havde en meget tæt semifinale i år - det var de små marginaler, der blev afgørende, siger Christopher Aarlit Bach, der her efter sommerferien er begyndt i 3.g. på Struer Statsgymnasium.

Trods skuffelsen over den missede DM-finale havde fodboldartisten fra Thyholm alligevel overskud nok til at sikre sig sejren i kampen om tredjepladsen - en placering, der også indbragte en pokal.

Christopher Aarlit Bach kunne samtidig glæde sig over, at han vandt en ny kategori ved DM - konkurrencen "Sick 3", hvor det gælder om at lave tre tricks med fodbolden i én kombination. Her har hver deltager syv forsøg til at få de svære tricks til at sidde lige i skabet, og så gælder det selvfølgelig om at gøre det hele så flydende som muligt. Her kom Christopher Aarlit Bach helt til tops, og det resultat var han selvfølgelig meget glad for.

DM-stævnet foregik i det såkaldte Street-mekka på Enghaveplads i København - det er et sted, hvor der foregår forskellige former for gadeidræt.

- Der var en god stemning, og så var det dejligt at mødes med de andre deltagere igen og udveksle ideer til nye tricks, siger Christopher Aarlit Bach, der også er på det danske landshold i football freestyle.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce