Annonce
Struer

Vandt ny kategori ved DM

Christopher Aarlit Bach har haft en travl august med både VM og DM, og nu er han klar til at bruge tid i træningslokalet og finde på nye tricks med fodbolden. Arkivfoto
18-årige Christopher Aarlit Bach fra Thyholm blev nummer tre ved DM i football freestyle, men han vandt til gengæld en ny kategori, hvor det gjaldt om at lave tre tricks i én kombination.

Thyholm: Selv om det ikke lykkedes for 18-årige Christopher Aarlit Bach at forsvare sit danmarksmesterskab i weekenden i football freestyle, så var den unge fodboldjonglør fra Thyholm alligevel ganske godt tilfreds med præstationen, da landets bedste football freestylere var samlet for at afgøre det indbyrdes styrkeforhold.

Christopher Aarlit Bach kom på tredjepladsen i det stærke selskab, og det var marginalerne, der afgjorde, at han ikke kom i DM-finalen for andet år i træk.

- Jeg tabte semifinalen til Simon Larsen, der endte med at blive dansk mester, og det var netop Simon Larsen, som jeg slog i sidste års DM-finale. Vi havde en meget tæt semifinale i år - det var de små marginaler, der blev afgørende, siger Christopher Aarlit Bach, der her efter sommerferien er begyndt i 3.g. på Struer Statsgymnasium.

Trods skuffelsen over den missede DM-finale havde fodboldartisten fra Thyholm alligevel overskud nok til at sikre sig sejren i kampen om tredjepladsen - en placering, der også indbragte en pokal.

Christopher Aarlit Bach kunne samtidig glæde sig over, at han vandt en ny kategori ved DM - konkurrencen "Sick 3", hvor det gælder om at lave tre tricks med fodbolden i én kombination. Her har hver deltager syv forsøg til at få de svære tricks til at sidde lige i skabet, og så gælder det selvfølgelig om at gøre det hele så flydende som muligt. Her kom Christopher Aarlit Bach helt til tops, og det resultat var han selvfølgelig meget glad for.

DM-stævnet foregik i det såkaldte Street-mekka på Enghaveplads i København - det er et sted, hvor der foregår forskellige former for gadeidræt.

- Der var en god stemning, og så var det dejligt at mødes med de andre deltagere igen og udveksle ideer til nye tricks, siger Christopher Aarlit Bach, der også er på det danske landshold i football freestyle.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Glædelige gensyn midt i nederlag: To skridt frem og to tilbage

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Vognmænd finder vej gennem stigende dieselpriser og mangel på chauffører og nye lastbiler: - Det er voldsomt lige nu

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

Holstebro

Venstre i Holstebro tyvstarter med valgplakater

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Markussen og Munk fandt melodien i nederlagets stund

Holstebro

De kendte hinanden forretningsmæssigt - men noget gik helt galt: Dømt for at uddele knytnæveslag ved Nupark

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Struer

Nu bliver der holdt øje med din hastighed på Fjordvejen

Erhverv

Børnefamilierne indtager kvarteret omkring vandtårnet: Stine skulle bare en tur omkring Amsterdam, Berlin og København, inden hun vendte hjem

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Erhverv

Ekstra hårdt ramt af opsigelser, barsel og sygemeldinger: Presset har aldrig været større

Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce