Annonce
Lemvig

Valgt til vand-bestyrelsen

Lars Nørgaard Holmegaard er direktør for Lemvig Vand og Spildevand, men nu kan han også kalde sig bestyrelsesmedlem i Danva. Arkivfoto

Lemvig: Direktøren for Lemvig Vand og Spildevand, Lars Nørgaard Holmegaard, træder ind i bestyrelsen for brancheorganisationen Danva. Det er en interesseorganisation for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand.

Posten i bestyrelsen er blevet ledig, efter Kim Harreskov fratræder sin stilling som direktør hos Silkeborg Forsyning. Som følge deraf udtræder han også af Danvas bestyrelse, som derfor har fået en ledig post fra 1. november i år.

Lars Nørgaard Holmegaard er suppleant til bestyrelsen og har derfor accepteret at tiltræde den ledige post. Lars Nørgaard Holmegaard har i fem år arbejdet som direktør i Lemvig Vand og Spildevand og har inden da arbejdet 22 år som rådgivende ingeniør i blandt andet Niras. Han er i forvejen i spidsen for Region Midtjyllands fyrtårsprojekt Klimatorium, som i denne tid er under opførelse på Østhavnen i Lemvig.

Lars Nørgaard Holmegaard gik til valg på, at vandselskaberne skal spille en hovedrolle i håndteringen af klimaændringerne, men også på et tættere samarbejde med blandt andet erhverv som landbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gavl styrtet ned i stormvejret

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce