Debat

Vaccinationshysteriet råder

Vaccine: Jeg havde selv mæslinger som barn. Og vores børn ligeså. Mens de var syge, havde vi gæster. En af gæsterne var en ældre svagelig mand, men han var ikke bange for vores rødprikkede unger. Han havde nemlig selv haft mæslinger som barn. At have haft rigtige mæslinger som barn er en beskyttelse, som virker rigtig godt. Hverken den gamle mand eller andre voksne blev smittede af vore børn. Så jeg er glad for, at vi fandt en ægte mæsling til vores børn, som nu er godt beskyttede, også som voksne.

Nu har en lille vild mæsling sneget sig ind i vores ellers gennemkontrollerede Danmark. Det har skabt en enorm hetz mod naturlige mæslinger, en hetz som er blevet helt overskruet.

Det er en supergod forretning at sælge vacciner! Hvis det lykkes forhandlere og producenter af vacciner at overbevise dem, der bestemmer, er der i Danmark alene over 50.000 nye statsbetalte kunder hvert eneste år = en ny årgang børn. Den igangværende skræmmekampagne mod levende og gratis mæslinger er simpelthen guf for de store medicinalfirmaer. Måske har de også lobbyister af forskellig slags, som fodrer pressen og meningsdannere??

I går så jeg en lille rødprikket fyr med skoldkopper. De hærger for tiden. Eller var prikkerne måske mæslinger??

Når jeg læser i en dansk lægebog skrevet omkring det tidspunkt, hvor MFR-vaccinen kom til Danmark, beskrives skoldkoppers farlighed omtrent på linje med mæslinger. Så kære opskræmte småbørnsforældre, hvornår tør I tage jeres børn med uden for en dør? Livet kan gøre ondt. Tag det roligt og nyd jeres herlige unger.

0/0
Annonce
Læserbrev

Miljø. Ryd op ved Høfde 42

Læserbrev

Ulven. Umuligt at sikre store naturarealer

Leder For abonnenter

Godt set af Jyden i Bur

Leder For abonnenter

Valgplakater eller ej

To valg står for døren. Partimedlemmerne har haft rigtig travlt med at hænge valgplakater op til begge valg, så i denne tid er der ekstremt mange valgplakater, når man bevæger sig rundt ikke blot i bybilledet, men også når man kører på landevejene, hvor landmænd har lagt jord og halmballer til nogle meget store nogle af slagsen. Der er kamp om de bedste placeringer, og der konkurreres flittigt i at gøre dem så iøjnefaldende som muligt, og det ses ofte ved, at der hænger et meget stort antal plakater af den samme kandidat inden for et lille område. Har det nogen effekt? Ja, det kan jo nok diskuteres længe, men det kan ikke afvises, at det påvirker usikre vælgere, hvis der hænger et meget stort antal plakater for den samme kandidat, da det jo giver det indtryk, at der er en voldsom opbakning. Skal vi afskaffe dem? Nej, der er en god dansk valgtradition, som sætter kulør på den demokratiske proces. Men derfor kan man jo godt diskutere måden, det gøres på. Og det gør nogle så. Valgplakaterne giver ofte anledning til debat. Senest har det socialdemokratiske byrådsmedlem Lars Stampe fra Holstebro, været ude med, at der er for mange, og at de er lavet af miljøfarligt plastik. Han vil have dem samlet på dertil indrettede standere, så de ikke pryder hver en lygtepæl. Har han ret i, at de er produceret af miljøfarligt plastik, så er der en del partier, der har et problem, da de i deres valgkamp har fokus på netop miljøet og bekæmpelsen af overforbruget af plastik. Har man det som budskab, så må man selvfølgelig gribe i egen barm og finde et andet materiale til disse plakater. Problemet med de gamle af træ og pålimede plakater var jo, at et regnvejr kunne være særdeles hård ved disse plakater. Men skal der være dertil indrettede standere til plakater? Det ville i givet fald tage det "sjove" af plakaterne. Det er jo netop fantasien, der gør, at det kan være morsomt at se på plakaterne. Selvfølgelig skal de ikke hænge ulovligt, hvor der er mange, der hænger alt for tæt på vejkryds med risiko for trafiksikkerheden. Men skulle det hele sættes i system, så går det spændende af det, og så kan man lige så godt lade være. Vi ser ofte en kritik fra nogle partier om, at der er andre, der breder sig alt for meget. Det er klart, da der er små partier med få medlemmer til at gøre arbejdet og få penge til at betale, der føler sig trynet af de store med mange medlemmer og dermed penge og plakater. Men det er jo lige som spillets regler. Og når reglerne overholdes, så er plakaterne en del af den danske valgkultur.

Læserbrev

Ytringsfrihed. Fjernelse af blasfemiparagraffen - et udslag af politisk opportunisme

Læserbrev

EU. Ja til EU's kerneværdier – nej til fælles EU-skatter

Læserbrev

Valg. Now you see me, now you don't

Annonce