Annonce
Struer

Quickpoint lukker værksted efter kun fire måneder: - Nogle gange går det bare ikke helt, som vi kunne ønske os

Indtil slutningen af december 2021 havde Lars og Anna Bjerrum fuld gang i deres forretning med både et værksted og et salg af brugte biler på adressen her på Bødkervej. 3.januar i år blev værkstedet overtaget af værkstedskæden Quickpoint. Nu er det kun skiltet, der står tilbage. Foto: Frede Stengaard
Værkstedskæden Quickpoint købte sig i starten af januar ind på et lejemål i Struer. Men efter fire måneder i byen, er værkstedet lukket.

Struer: Værkstedskæden Quickpoint købte sig i slutningen af december 2021 ind på en adresse på Bødkervej i Struer.

Lars og Anna Bjerrum, som havde drevet både væksted og handlet med brugte biler på adressen siden 2003, besluttede, at der skulle ske noget nyt.

- Vi har altid arbejdet meget i Bjerrum Biler, for vi holder også åbent om søndagen, og de sociale medier gør, at man er tilgængelig 24 timer i døgnet. Det betyder, at man kan sælge flere biler. Men det betyder også, at der er lidt længere mellem, at man holder helt fri, forklarede Lars Bjerrum.

Annonce

Efter 18 år med deres egen virksomhed, skiftede parret kurs.

Anna Bjerrum har fået job som advokatsekretær. Lars Bjerrum arbejder som distriktschef for TotalEnergies, og nu ser de så deres livsværk smuldre.

Lidt trist

- Vi brugte 18 år på at bygge det op, og i fredags hørte vi så, at værkstedet er lukket, fortæller Anna Bjerrum.

Efter kun fire måneder med værksted i Struer, har Quickpoint sagt lejemålet op. Nu er det kun skiltet, der står tilbage.

Vi har sluppet den tid, vi havde som selvstændige. Vi har det godt i det nye liv, vi har fået. Men derfor ville vi da alligevel gerne have set det blive ført videre.

Anna Bjerrum


- Det er lidt trist. Vi har sluppet den tid, vi havde som selvstændige. Vi har det godt i det nye liv, vi har fået. Men derfor ville vi da alligevel gerne have set det blive ført videre, det vi fik bygget op, fortæller Anna Bjerrum.

Annonce

I Holstebro siden 1994

Men Quickpoint fik aldrig fodfæste i Struer.

De ansatte, som havde arbejdet på værkstedet for Lars og Anna Bjerrum fik mulighed for at beholde deres job.

Det skulle være med til at sikre Quickpoint en god start.

Emil Møllenberg, som var souschef på Quickpoints værksted i Herning, da han fik jobbet som leder af værkstedet i Struer, var også lokal med bopæl i Struer.

- Med 31 værksteder over hele landet blev vi aldrig som sådan lokale. Vi måtte bare konstatere, at det ikke gik som forventet. Vi fik aldrig den kundetilstrømning, der skulle til, fortæller Brian Andersen, som er Business Manager for Quickpoint.

- Nogle gange går det bare ikke helt, som vi kunne ønske os, og så hellere lukke med det samme, vurderer Brian Andersen.

- Struer blev bare ikke byen, hvor Quickpoint skulle etablere sig med værksted nummer 32, konstaterer han.

Emil Mølleberg har i stedet fået job som værkstedschef for Quickpoint i Holstebro, hvor Brian Andersen var med til at åbne det første værksted for Quickpoint i 1994.

De ansatte på værkstedet i Struer fik også mulighed for at følge med til Holstebro, da værkstedet lukkede i Struer.

- Det drejer sig om enkelt, der var på deltid. Han besluttede selv at stoppe, og en anden, som var fuldtidsansat ønskede ikke at følge med, da vi tilbød ham et job på værkstedet i Holstebro, fortæller Brian Andersen.

Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Fire dages arbejdsuger udbredes stadig mere i det små

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce