Annoncørbetalt indhold

Vælg en uddannelse, du bliver glad for

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er enormt stort pres på unge mennesker, som skal vælge uddannelse i dag. Med HF, HHX, HTX, STX, EUD og EUX er mulighederne stort set uendelige.

Selvom det er med til at åbne rigtig mange døre, så kan det altså også gøre det så uoverskueligt, at man kommer til at stå i et dilemma, hvor man ikke ved, hvad man gerne vil, og det kan være rigtig frustrerende.

Annonce

Derfor er det en rigtig god idé at snakke med nogle forskellige mennesker, så man kan spore sig ind på sine drømme. Det kan både være studievejledere, forældre eller venner, man snakker med.

Du har måske altid haft en idé om, at du helst ikke vil ende med at sidde med snuden i bøgerne. For mange mennesker er det bare ikke den mest optimale måde at lære nyt på, og så kan først ti år i grundskolen og derefter tre på gymnasiet virke helt umenneskeligt. Her kan det måske være værd at overveje en erhvervsuddannelse.


En drøm om planter og blomster

Der er ikke noget smukkere end en have, der står snorlige og planter, der trives fuldstændig, fordi de bliver taget hånd om på den bedste måde. Hvis det er noget, du gerne vil være med til at sørge for, er det måske en gartneruddannelse, der skal ind i dine overvejelser. Det er perfekt for dig, der har grønne fingre og som gerne vil gøre din hobby til dit levebrød. De bedste fagfolk er altid dem, der har en passion for deres fag, og hvis du drømmer om at blive gartner, så er der intet, der kan holde dig tilbage.


Få en gartner uddannelse ved Kold College. Her vil du opleve, at uddannelsen er delt op i tre, så du skal vælge en af retningerne. Det er med til at specialisere dig, så du kan blive endnu dygtigere inden for dit fag. Du starter ud med et grundforløb, hvor alle gartnerelever har de samme fag, men herefter skal du vælge, om du gerne vil læse til planteskole-, væksthus- eller havecentergartner. Her er fagene specialiserede, så de klargør dig bedst muligt til netop disse ting.


Kan kombineres med andre ting

Hvis du stadig er lidt i tvivl, om en erhvervsuddannelse er noget for dig, fordi du reelt set også er interesseret i de forskellige gymnasiefag, man kan vælge på andre ungdomsuddannelser, så bør du kigge på en EUX. Her får du alle de sædvanlige erhvervsuddannelsesfag, og du kommer i lære, akkurat som EUD-elever gør. Til gengæld får du også gymnasiefag. I nogle tilfælde er det med til at gøre selve uddannelsen længere, mens det i andre er pakket ind i uddannelsen på en anden måde. Uanset hvad kan det fungere som et kompromis mellem en gymnasie- og en erhvervsuddannelse.

Læretiden er noget af det, mange sætter pris på i deres erhvervsuddannelse, for det er her, man virkelig mærker, hvad faget handler om, ligesom du vil opnå en helt masse færdigheder, som man aldrig i samme grad opnår på skolebænken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.