Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Vægterne frygter at komme til at gå alene på rundvisningerne, fordi de ikke er kommet med i programmet for sommerens aktiviteter. Arkivfoto: Benny Gade
Lemvig Vægterlaug går fortsat lokalhistoriske rundvisninger, men de er ikke kommet med i programmet for sommerens aktiviteter i Lemvig

Lemvig: Vægterne fra Lemvig Vægterlaug frygter, at der er for få, der får øje på, at vægterne også denne sommer har lokalhistoriske rundvisninger i Lemvig hver tirsdag aften.

- Vi er af uforståelige grunde ikke kommet med i oversigten over sommerens aktiviteter, som er offentliggjort i turistavisen.  Vi plejer at være en del af programmet og omtalen af aktiviteterne. Men det er vi ikke blevet i år, siger Bent Olesen fra Lemvig Vægterlaug.

_ Det er en fejl, vægterne ikke er med, og det beklager jeg og tager den på mig. Det er godt for byen, der er den slags arrangementer, hvor gæsterne kan høre om lokalhistorien, og jeg håber, det alligevel lykkes vægterne at få mange med på deres ture, siger handels- og eventchef Mai Lindgaard.

Annonce

To forskellige ruter

Der er normalt også mange turister med på rundturene, hvor vægterne fortæller om Lemvigs historie. Der er to forskellige ruter, som går på skift. Men nu frygter Bent Olesen, at turisterne ikke bliver informeret om tilbuddet - og det gør de lokale heller ikke.

Laugets syv vægtere tager på skift gruppen af interesserede med rundt. Hver tirsdag aften - begyndende 7. juli - mødes man 19.30 ved Den gamle Toldbod i Havnegade. Man går så rundt og slutter med en forfriskning, som skiftende sponsorer står for.

Den sidste aften er 18. august, og her er der det specielle, man slutter i Lemvig  Kirke med en lille andagt, inden man samles i Kirkehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce