Holstebro

Vådt vejr holder gæster fra friluftsbadene

En sommerdag med regnvejr betyder at der er ingen besøgende i friluftsbadet. Foto: Morten Stricker
Den ustadige sommer holder gæsterne fra Holstebro og Mejrup Friluftsbad. I Mejrup har man dog solgt mange husstandsbilletter, fortæller Torben Strømgaard.

HOLSTEBRO: Den ustadige sommer holder gæsterne fra Holstebro og Mejrup Friluftsbad, men i Mejrup har man stadig pæn opbakning, siger Torben Strømgaard, der er centerleder for Mejrup Kultur – og Fritidscenter.

- Vi har solgt 475 husstandbilletter, hvor vi solgte 525 sidste år, så det er tæt på det samme, og vi er godt tilfredse, siger Torben Strømgaard.

Han fortæller, at der samtidig er stor opbakning til deres svømmeundervisning, hvor man har haft 110 børn med, så det er på niveau med sidste år, forklarer centerlederen.

Daglig leder i Holstebro Friluftsbad, Karoline Hvingelby, forklarer, at man ikke har nogen svømmeundervisning, men at man har solgt nogle partoutkorts.

- Vi har nogle gæster, som kommer flere gange i løbet af sæsonen, men når det regner, så kommer der slet ingen gæster, og så kan vi ligeså godt lukke ned, siger Karoline Hvingelby.

Hun valgte torsdag at sænke flaget tidligt, fordi det var begyndt at regne, og der var derfor ingen grund til at holde åbent.

Når der ikke er nogle gæster, så kan Karoline Hvingelby lukke tidligt. Det vises ved, at flaget hales ned. Foto: Morten Stricker

Færre dagsbilletter

Selvom Torben Strømgaard forklarer, at det er en god sæson i Mejrup Friluftsbad, og at der er stor opbakning til friluftsbadet, så kan han også mærke, at sommeren ikke er den samme som sidste år.

- Vi sælger færre dagsbilletter, og de er afgjort af, hvordan vejret er, så det er ikke noget, som vi er herre over, siger Torben Strømgaard.

Selvom der ikke var nogle gæster i Holstebro Friluftsbad torsdag, så er det dog ikke ensbetydende med, at Karoline Hvingelby og hendes kolleger ikke har noget at lave, forklarer hun.

- Vi får tiden til at gå med forskellige ting. Vi kan gøre bedre rent, og der er tid til det hele, men det er klart, at hvis vi ikke er særlige mange på arbejde, så kan vi godt sende nogen hjem, siger hun.

Hun fortæller, at det er hendes erfaring, at det samtidig kræver flere dage med godt vejr, før der virkelig skal komme gang i den i friluftsbadet.

- Sidste sommer var noget helt exceptionelt. Det var ikke noget, som vi havde forventet ville ske igen i år, siger Karoline Hvingelby.

Sjovt med gæster

Selvom Karoline Hvingelby har haft færre travle dage i år, så nyder hun dog, når der er mange gæster på besøg i Holstebro Friluftsbad.

- Det er sjovt, når vi har mange gæster, så kan vi gå og hygge med dem, og der er noget at lave, det er rigtigt hyggeligt, siger hun.

Hun forklarer, at man i tiden før skolernes ferie har flere, der kommer forbi med store grupper af børn. Ligesom studenterne typisk er forbi, når de får huerne på - dog typisk uden for åbningstiden.

- I slutningen af juni havde vi en stor gruppe med 60 børn forbi, og det er klart, at det er, fordi der er nogen, som skal på koloni, og så er det en god måde at beskæftige børnene på, siger hun.

- Studenterne derimod har vi kun haft to forbi af, altså af dem som har købt billet. Vi opdager det kun, hvis de har svinet, eller der er blevet ødelagt noget, men hvis der er pænt og rent, så er det ikke noget, vi bemærker, fortsætter den daglige leder.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Vestjylland

Frivillige finder døde havfugle fyldt med plastik

Annonce